Egy evőkanál ebből teljesen kitisztít belülről, és még fogyni is tudsz tőle


Egy evőkanál ebből teljesen kitisztít belülről, és még fogyni is tudsz tőle



Kezd a telet egy belső nagytakarítással, és mondj búcsút az emésztési problémáknak!


Az idő alatt, ahogy mindenfélét megeszünk, a bevitt vitaminokkal és egészséges tápanyagokkal rengeteg méreganyag is felhalmozódik a szervezetben az étel lebontása közben! Márpedig nem véletlen mondják, hogy az egészség a belekben kezdődik!



Nagyon fontos lenne, hogy legalább évente egyszer tartsunk egy belső nagytakarítást, megszabadítva bélrendszerünket minden káros anyagtól, amik lassan de folyamatosan rombolják egészségünket.


Szerencsére erre van is egy gyors és roppant hatékony módszer, csak aznap ne nagyon távolodj el a vécé vonzásköréből. Illetve a tisztítókúrát érdemes alaposan beidőzíteni, de mindenképpen megéri, mert valóságos csodát művel az emésztésünkkel és egészségi állapotunkkal.


Itt van a blogmania.hu oldalán található recept:


5 csésze forró víz

150 g szilva

150 g datolya

Forralj vizet egy edénybe, és amint eléri a forráspontját, add hozzá a datolyát és a szilvát. Főzd 15 percig, majd vedd le a tűzről, és hagyd kihűlni.


Fogyassz belőle egy evőkanállal reggel éhgyomorra. Ez a keverék javítja az emésztésed és segít megszabadulni a sok emésztési problémától, mint a székrekedés. Eltávolítja a mérgező anyagokat a szervezetből, és javítja az általános egészségi állapotodat.