.

Felmentették LL Junior kisfiának halálának ügyében az elsőrendű vádlottat..Nem bűnösBár ítélet született, mégsem került még pont L.L. Junior három éve halálra gázolt kisfia ügyének végére a Fővárosi Törvényszéken.


A Fővárosi Törvényszék felmentette a vádlottat, a kisfiú édesanyjának, Hopp Csillának a barátnőjét, P. Carment. Mint arról a Blikk beszámolt, az indoklás szerint nem megállapítható, hogy csak P. Carmen tartózkodott a kisfiú mellett és az ő mulasztása miatt következett be a tragikus baleset. A bíró szerint a gyerekek mögött állóknak észlelnie kellett, hogy nem fogják a kisfiú kezét. P. Carmen ugyanakkor a tőle elvárható gondossággal járt el, amikor megfogta a gyerek kezét és rászólt, hogy ne lépjen le, mert piros a lámpa. Az pedig, hogy úgy kellett kihúznia, kirántania a kezét a gyereknek, azt is jelenti, hogy valamilyen erővel fogták.


A bíróság indoklásában elhangzott az a nagy igazság is, hogy születhet az ügyben bármilyen ítélet, de L.L. Junior és Hopp Csilla kisfiát már semmi nem hozza vissza. A bíróság szerint elfogadhatatlan, hogy ha történik egy tragédia, akkor annak mindenképp felelőse kell legyen.

Az ügyész mégis fellebbezést jelentett be a bűnösség megállapítása és büntetés kiszabása érdekében. A védelem tudomásul vette ezt, másodfokon folytatódik majd az ügy.

Népszerű bejegyzések

.

Népszerű bejegyzések

Oldalak