Figyelmeztetést adtak ki: földönkívüli invázióra lehet számítani, 15 centis apró lények vették célba a földet


Figyelmeztetést adtak ki: földönkívüli invázióra lehet számítani, 15 centis apró lények vették célba a földet



Megdöbbentő megfigyelésről kapott hírt a Brit UFO-kutató Szövetség. Egy nő nem mindennapi élménye alapján hamarosan földönkívüli invázióra készülhetünk.



A Brit UFO-kutató Szövetség (BUFORA) egy zsebméretű idegenről szóló jelentést tett közzé. Az UFO hívők szerint a mini marslakók egy felderítőjét sikerült megfigyelniük. A jelentésben, amit egy nő állítása alapján írtak: egy túlméretezett fejű humanoid alak tűnt fel, ami nem volt magasabb 15 centinél.


A megdöbbentő híresztelés kapcsán pedig többen attól kezdtek el rettegni, hogy apró űrlények készülnek egy Föld elleni invázióra - tudta meg a Daily Mail. 


A Hertfordshireben élő 57 éves Chris Bonham, aki saját bevallása szerint maga is UFO-észlelő, megosztotta véleményét az észlelés kapcsán: „Úgy hangzik, mintha leküldtek volna egy felderítőt, hogy ellenőrizzen minket, így a következő lépés valószínűleg egy teljes körű invázió lesz”.


A BUFORA megpróbált további részleteket megtudni, de a szemtanú visszautasította az érdeklődést arra hivatkozva, hogy idegen megtorlástól tart. A szövetséghez tartozó bennfentes elmondta: „Egyáltalán nincs okunk azt gyanítani, hogy a szemtanú nem teljesen őszintén írja le, amit látott”.