Így állítsd téli módba a műanyag ablakodat. Ha műanyag ablakod van, itt az ideje, hogy téli módra állítsd


Így állítsd téli módba a műanyag ablakodat. Ha műanyag ablakod van, itt az ideje, hogy téli módra állítsdFigyelem! Ha műanyag ablakod  van most állítsd át téli módra! Megmutatjuk hogyan kell!

Néhány évvel ezelőtt, ősszel mindenki párnákat tett az ablakokba, ezzel próbálták javítani a szigetelést. Mióta műanyag ablakok vannak, már nem kell emiatt aggódnunk. A lakásban kellemes lesz a hőmérséklet, a meleg nem szökik ki.


Az ablakszerelők gyorsan befejezik a munkájukat, de arról megfeledkeznek, hogy két fontos dolgot elmondjanak az ügyfeleknek!


Elsősorban az ablak minden fém alkatrészét át kell olajozni legalább évente egy alkalommal. Ha nincs otthon gépolaj, akár motorolajjal is átkenhetjük.Az évszak változással egyetemben az ablakokat is át kell állítani téli, vagy nyári módra.


Hogyan állítsuk át az ablakot téli, vagy nyári módra?


Valójában minden modern műanyag ablak beállítható. Nyissuk ki az ablakot és nézzük meg az apró alkatrészeit. Ha látunk rajta egy kis imbusz csavar szerűséget, akkor az ablak átváltható. A legjobb amit tehetünk, hogy előre megkérdezzük az ablakszerelőktől, hogy át lehet-e állítani az ablakot.


Ahhoz, hogy téli -, vagy nyári módra váltsuk az ablakot, csak a csavart kell átállítanunk a megfelelő szerszámmal.