Kulcsár Edina feltörte egy másik utas bőröndjét, mert azt hitte, hogy az a sajátja..állítólag az övé fekete volt, ez pedig fehér


Kulcsár Edina feltörte egy másik utas bőröndjét, mert azt hitte, hogy az a sajátja..állítólag az övé fekete volt, ez pedig fehér



Kulcsár Edina olasz utazása nem éppen úgy sikerült, mint ahogy azt eltervezte, ugyanis először azt hitte, hogy valaki direkt elállította a bőröndje kódját, amelyet csak bornyitóval tudott feltörni. Végül kiderült, hogy nem is az ő cuccai voltak benne, így hajnalban kénytelen volt útnak indulni a reptérre a sajátjáért.


Kulcsár Edina tegnap még hatalmas boldogsággal kürtölte világgá, hogy a kisfia, Medox négyéves lett és milyen hálás azért, hogy anyává válhatott. Az egykori szépségkirálynő nemsokra rá megosztotta a közösségi oldalán, hogy a gyerekek most két napig nem vele lesznek, ezért muszáj hasznosan eltöltenie ezt a kis időt. A reptérről jelentkezett be a követőihez, ahol kezdetben még minden rendben volt, azonban az Olaszországba tervezett útja hamar balszerencséssé vált.


Elmondása szerint ott kezdődött a probléma, hogy a bőröndjén valaki direkt elállította a záró kódot, így végül csak bornyitóval sikerült feltörnie. Később viszont egy nemvárt fejlemény következett, ugyanis kiderült, hogy nem a saját holmijai voltak a bőröndben, azaz egy idegen személyét hozta el a reptérről. A 24 óráig elérhető Instagram-sztorijába tette közzé, hogy idegesen, az éjszaka közepén neki indult és 150 km-t utazott oda-vissza, de feleslegesen, mert a bőröndje nem került elő.


"Megjártuk a repteret a bőröndöm reményében, mint utóbb kiderült, teljesen feleslegesen! Korábban azt mondták, bármikor mehetünk, most amikor odaértünk, azt mondták, hogy menjünk vissza 4-kor. Igazából nem volt messze... csak 150 kilométer, meg persze vissza is. Jöhet rosszabb? IGEN!" - mesélte a balszerencsés történetet hajnali fél 3-kor, majd megosztott egy képet G.w.M-mel.