Lebukott Koós János? Fodor Zsókával csalta a feleségét?


Lebukott Koós János? Fodor Zsókával csalta a feleségét?Évtizedes titokra derült fény három évvel Koós János halála után.

Mai napig beszédtéma, hogy egykor nagy szerelem fűzte össze Fodor Zsókát és Koós Jánost. Rengeteg pletykát lehetett hallani arról, hogy Dékány Saroltát az elhunyt legendás énekes a színésznővel megcsalta. De most Fodor Zsóka tiszta vizet öntött a pohárba, és a Star magazinnak elmondta az igazságot, mi volt közte és Koós János között.


Janiért megőrültek a nők, én magam is nagyon szerettem. Nagy szerelem volt.

 Fantasztikus embert ismertem meg a személyében, a haláláig jó barátom maradt. A sztárgálákon biztosra vehető volt, hogy egymás mellé ülünk. Jani szerette, ha mellette vagyok, mert nem sok olyan ember vett részt a bálokon, akivel a múltról, a közös emlékekről tudott volna beszélgetni. Mindig mondtam neki, hogy a jóisten a hangja mellett olyan jólelkű feleséget adott neki, mint Saci, akinél tökéletesebb párt nem is találhatott volna. Amikor meglátott rögtön mondta: "Gyere Jani, itt a szerelmed." Pedig amikor szerelembe estünk Jani nőtlen volt, szóval nem vettem el senkitől, nem csalta meg velem Sacit, és senki mást – fogalmazott a színművész.