Ma 86 éves Pásztor Erzsi.. fontos dolgot üzen minden embernek születésnapja alkalmából


Ma 86 éves Pásztor Erzsi.. fontos dolgot üzen minden embernek születésnapja alkalmából



Pásztor Erzsi nemrégiben hatalmas elismerést kapott, amikor beválasztották a Halhatatlanok Társulatába. A művésznő a díj fontosságáról és a közönségtől kapott szeretet elképesztő erejéről is mesélt a Mokkában.


Ahogy arról a Blikk is beszámolt néhány nappal ezelőtt megválasztották a Halhatatlanok Társulatának új, örökös tagjait. A színészek kategóriájában Alföldi Róbertet és Dunai Tamást, a színésznők közül pedig Pásztor Erzsit és Vándor Évát választották a Halhatatlanok közé.


A Szomszédok sorozat Janka nénije, a Kossuth-díjas Pásztor Erzsi élete elismerésének tartja a díjat, amit a közönség szeretete nélkül nem kaphatott volna meg.


Sokszor arra gondolok, hogy nem tudom mivel érdemeltem ki ezt a hatalmas szeretet ami árad felém. Bárhol járok, csak szeretet kapok, a boltban a zöldségesnél, mindenhol

- mondta meghatódva a művésznő a Mokka című műsorban, majd rátért arra is, hogy mit jelent neki az, hogy bekerült a Halhatatlanok Társulatába.


„Ez volt az a díj, amit nagyon szerettem volna megkapni, mindennél jobban. De nem magam, hanem az unokáim miatt. Ők nem Magyarországon élnek, engem meg ugye nem úgy fognak eltemetni, hogy majd láthassanak, de legalább így meg fognak majd tudni nézni engem” – mondta Pásztor Erzsi arra utalva, hogy mostantól az ő cipőtalplenyomata is díszíteni fogja a Halhatatlanok sétányát.