Majka és Pápai Jogi egy csókkal vallották be, azt amit már sokan sejtettek.. VideóMajka és Pápai Joci kétségkívül az egyik legszórakoztatóbb arcai a Sztárban Sztár leszek!-nek. Most ismét arattak a műsor negyedik válogatóján, mivel a két jó barát között egy csók is elcsattant a stúdióban az egyik produkció alatt.


A Sztárban Sztár leszek! harmadik évadának utolsó válogatója startolt el ma este és ezúttal sincs hiány az érdekesebbnél érdekesebb jelentkezőkből. Ezúttal is akadtak olyanok, akik teljességgel lenyűgözték a mestereket, de voltak olyan produkciók is, amelyek teljesen kicsapták a biztosítékot.


Majka és Pápai Joci minden adásban nagyon jól szórakoznak, sőt, folyamatosan egymással viccelődnek. Most egy igencsak furcsa szituációban találták magukat, ugyanis Joci hirtelen felpattant az egyik előadás közben a zsűripultra, a rapperrel szembe ült, megfogta az arcát, és egy csókot nyomott rá, amely első pillantásra úgy tűnhetett, mintha szájon csókolta volna. Majka látszólag nagyon élvezte a romantikus pillanatot.