Megjósolta Erzsébet királynő halálát egy 19 éves látnok.. idén 10 dologban volt igaza, és még 12-t jósolt meg..


Megjósolta Erzsébet királynő halálát egy 19 éves látnok.. idén 10 dologban volt igaza, és még 12-t jósolt meg..



Az eddigi jóslatai úgy tűnik, sorra valóra válnak.

A 19 éves Hannah Carroll 2022-re vonatkozó jóslatai közül több már valóra is vált, sokan Baba Vangához mérik a lány tudását. 2022-re Hannah 28 jóslatot jegyzett le, ebből eddig 10 valósult meg, köztük Harry Styles és Beyonce új albumai, Rihanna teherbe esett, Nick Jonas és Priyanka Chopra pedig gyermeket köszöntött a családban. A lány rajong a Kardashian-klánért, több jóslata is őket érinti, melyek közül három már be is vált. Legutóbbi jóslata csak a múlt héten valósult meg, amikor Pete Davidson és Kim Kardashian szakítottak, valamint drámát jósolt Kim exének, Kanye Westnek.


2022-re megjósolta azt is, hogy meg fog halni II. Erzsébet királynő - írja a Daily Star.


A jóslatai szerint idén még Taylor Swift férjhez megy, Hailey Bieber teherbe esik, újra összeáll a One Direction, a Grace klinikának pedig vége lesz.


A lány szerint a jóslatokat mintegy egy látomásként kapja, érzi a zsigereiben, hogy mi fog megtörténni. Most már pénzért is jósol, havonta több mint 2000 dollárt gyűjt össze abból, hogy a TikTok követőinek jövendöl. 



Mindig is érdekelt a hírességek élete, így sok jóslatam erre vonatkozik. Olyan ez, mint egy látomás, egy nagyon erős érzés arról, hogy mi fog történni

 

- magyarázta a lány.