Súlyos életveszélyes állapotba került kórházba Bodrogi Gyula nemrég


Súlyos életveszélyes állapotba került kórházba Bodrogi Gyula nemrég



Bodrogi Gyula nemrég súlyos, életveszélyes állapotban került a kórházba, ahol kiderült, hogy egy hajszálon múlt az élete. A Nemzet Színészéről azt mondja a fia, hogy a második életét éli azóta, hogy meggyógyult. A színészóriás a fia oldalán, az otthonában adott exkluzív interjút a Tények Plusznak.


Bodrogi Ádám az elmúlt hónapokról mesélt a kamerák előtt, amikor is az egész család a 88 éves színész egészségéért izgult. Bodrogi Gyula alaposan ráijesztett mindenkire. Kiderült akkor, hogy gondok vannak a szívével. Nehezen kapott levegőt, teljesen legyengült és már az ágyból is alig tudott kikelni.


“Persze azt a papának nem mutattam, de nagyon-nagyon megijedtem, de hála Istennek a Merkely doktor fantasztikus orvos, meg sebész. Tulajdonképpen most a második életét éli” – árulta el édesapjáról Bodrogi Ádám. Ehhez annyit tett hozzá Bodrogi Gyula, hogy Merkely doktor visszahozta. 



Amikor a színész párja, Angéla látta, hogy nagyon nagy baj van, azonnal hívták az orvos ismerősüket. A színész először szabadkozott, nem akart azonnal kórházba menni. Azt remélte, hogy csak egy múló rosszullét, és a hétvégén ki tudja pihenni magát otthon.