Az orvosok azt mondták az édesanyjának, hogy nem éli meg a 11 évet.Gyuszi hamarosan betölti a 62. életévét


Az orvosok azt mondták az édesanyjának, hogy nem éli meg a 11 évet.Gyuszi hamarosan betölti a 62. életévétBalog Gyuszi édesanyjának, Mariannak azt mondták, hogy soha nem éri meg a fia a 11 évet..


Valójában, amikor megszületett, édesanyja orvosa rendkívül nyersen fogalmazott ezzel kapcsolatban.


„Az orvos bejött, és meg se kérdezte a nevem, és azt mondta nekem: „El kell helyezze egy intézménybe.. Soha nem fog beszélni. Soha nem fog járni. Soha nem fogja megtudni, hogy ki az anyja. 11 éves koráig él, és ez lesz a vége”


      


De hat évtizeddel később Gyuszi bebizonyította, hogy az orvos tévedett. Október 24.-én lesz 62 éves.
Mariann, aki közel 90 éves, azt mondta, amikor fia megszületett Budapesten, rendkívül más időszak volt. Nagyon kevesen értik a Down-szindrómát vagy a fejlődési fogyatékossággal élőket.A szülőknek gyakran azt tanácsolták, hogy helyezzék intézetbe újszülötteiket.


„Hatvankét évvel ezelőtt senki sem tudott róluk, és a házban tartották őket. Úgy értem, nem sétáltatták őket, vagy valami ilyesmit – mondta.
A fia születésnapjának megünneplésére családja autós felvonulást tervezett neki.Míg sokan a születésnapjukat csak egy újabb napnak vagy még egy évnek jelölik, Mariann azt mondta, hogy fia számára még egy év, amikor Ő dacol a rossz prognózisok ellen.„Azt szeretném, ha az emberek elkezdenének megérteni, ha meglátják valamelyik gyerekünket, ne fordítsanak hátat neki, mint évekkel ezelőtt. Emberek, különlegesek Istentől, és kérlek, tanuld meg őket annyira szeretni, mint ők téged.”Boldog születésnapot, Gyuszi! Szörnyű belegondolni, hogy vannak emberek, akik nem hisznek benned, de vannak olyanok is, akik hisznek.


Továbbra is bizonyítsd, hogy mindenki téved!