Ennek a csillagjegynek, hatalmas nagy szerencséje lesz 2022 -év vége felé..


Ennek a csillagjegynek, hatalmas nagy szerencséje lesz 2022 -év vége felé..

 Az asztrológusok szerint számos csillagjegynek lehet szerencsés időszak 2022 vége, amikor lehetőségük van arra, hogy újjáépítsék régi kapcsolataikat, és mélyen beleszeressenek abba a személybe, akire szükségük volt. A karrierjükben is feljebb tudják tornászni magukat. Ám van egy csillagjegy, aki még nagyobb szerencsére számíthat az év végére.



Horoszkóp 2022 vége: a minden szempontból szerencsés csillagjegy




Az asztrológusok új hírekkel szolgálnak a 12. csillagjegy szülöttei számára. A csillagok azt mutatják, hogy csak egy bizonyos csillagjegy élvezheti a pénzt, a szakmai sikert, de a boldogságot is a párkapcsolatban. Aki egyedülálló, annak jó esélye van arra, hogy 2022 végére megtalálja a lelki társát, a házasságban élők pedig még erősebb kapcsolatot alakítanak ki párjukkal.


Konkrétan a Vízöntő jegyében születettekről van szó. Minden téren megütik a főnyereményt, remekül fogják érezni magukat a bőrükben. Kemény munkájuk 2022 végére kifizetődik. Ebben az időszakban kifejezetten bátrak lesznek és az intelligenciájuk sem hagyja cserben őket.


A Vízöntők tetteikkel, őszinteségükkel és hűségükkel emelkednek ki a többiek közül. Biztonságban érzik magukat a szerelem terén, és úgy érzik, hogy mind a magánéletükben, mind a szakmai életükben egyre inkább kiteljesednek.


A Vízöntő jegye a legszabadabban gondolkodó az összes csillagjegy közül. Az ebben a jegyben születettek olyan tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyek miatt nagyra értékelik őket. Ők a változás emberei, a jövő emberei, akik mindig keresik a részleteket, hogy mi következik az életükben.


Meg akarják változtatni a világot, és fel akarják borítani a már ismert szabályokat. A jelet egy fiatalember ábrázolja, aki egy vízzel teli edényt cipel. Az ókori legendákban Ganümédésznek hívják, akit Zeusz az olimpiai istenek pohárnokának feladatával bízott meg.


Ganümédész mítosza az ókortól a reneszánszig gyakran szolgált inspirációs forrásként a művészek számára. A mítosz ihlette festmények és szobrok közül Michelangelo, Benvenuto Cellini, Correggio, Rembrandt, Rubens stb. alkotásai a legjelentősebbek.


A fiút Homérosz “a legszebb halandónak” nevezte, ezért Zeusz nagyon vigyázott rá és a szolgálatában tartott. Egy égitestet is elneveztek róla, amely a Naprendszer legnagyobb műholdja. Galileo Galilei fedezte fel 1610. január 7-én, aki az általa feltalált csillagászati távcsővel figyelte meg.