Rubint Réka: Annak van ideje kommentelgetni, akinek nincs élete


Rubint Réka: Annak van ideje kommentelgetni, akinek nincs életeNem foglalkozik a rengeteg támadással, a családra és a vállalkozásaikra koncentrál továbbra is Rubint Réka, aki a héten megrendezett Just Clear Awarson már fia, ifjabb Schobert Norbert sikereinek is örülhetett. 


Az eseményen ennek apropóján a fiú átalakulásáról, a gazdasági helyzetről, a negatív kommentelőkről és a Dancing with the Starsról is beszélt az Indexnek.


A közösség médiában időről időre meglehetősen kemény, negatív kommentáradat fogadja egyes véleménynyilvánításukat. Hogyan lehet ezt a sok sértő és gyakran személyeskedő támadást kezelni? 


"Annak az embernek, akinek nincs élete, annak van ideje kommentelgetéssel foglalkozni. Nekem hál' istennek olyan gyönyörű életem van, ami nem engedi meg azt, hogy állandóan azt nézzem és olvassam, ki mit ír és mit gondol rólam. Én pontosan tudom, milyen ember vagyok, és akik engem ismernek, ők is tudják. Aki ismeretlenül vagdalkozik, azzal azért nem tudok mit kezdeni, mert csak az időmből és az energiámból venne el, amit arra fordíthatok, hogy a kisfiammal kimenjek az erdőbe sétálni, vagy megtartsak egy tábort. Én soha nem foglalkoztam azzal, aki lasszóval próbál elkapni és visszahúzni. Mindig kikerültem és mentem tovább, mert tényleg az időből és az energiából vesz el, ezért felesleges ezzel foglalkozni. Mindig mindenkit erre buzdítok. Hogyha látunk egy kutyaürüléket az utcán – ha látjuk, hogy ott van, belelépsz? Nem, nem lépsz bele. Azért nem lépsz bele, mert ha belelépsz, koszos lesz a cipőd, büdös lesz a lábad, elvesz az idődből, energiádból, mire azt lepucolod. Idő és energia. Ki kell kerülni és menni tovább."