10 jel, hogy egymásnak vagytok teremtve !


10 jel, hogy egymásnak vagytok teremtve !

Ha ez a tíz ismérv jellemző rátok, akkor van egy jó hírünk: hacsak egyikőtök nem művel valami hatalmas baromságot, valószínűleg hosszú-hosszú közös élet vár rátok.
Ha ezek az alapvető dolgok stimmelnek, akkor nagyon szerencsések vagytok: Nagyon kevés pár mondhatja el magáról, hogy ennyire tökéletes köztük az összhang. Ha csak egy-két dolog van, amin még javítani kell, ne adjátok fel, mert nagyon jó úton haladtok. :)1. Közös az érdeklődésetek
Ugyanazt a zenét kedvelitek, imádtok étterembe járni, együtt nézitek a sorozatokat, a kedvencetek a lekváros palacsinta és még sorolhatnánk… Ezek az apróságok is összeköthetnek titeket egy életre.

2. Van, amiben különböztök

Ha hiszed, ha nem, a különbségek ugyanúgy összekovácsolhatják az embereket, mint a hasonlóságok. Ahhoz, hogy egy jó kapcsolatot fenntartsatok, szüksége van mindkettőtöknek arra, hogy a saját dolgaitokra is fókuszáljatok.

3. Megosztjátok egymással a titkaitokat

Bevallotta neked élete legkínosabb pillanatát és te is megosztottál vele valami olyasmit, amiről rajtad kívül csak a legjobb barátnőd tud? Ha képesek vagytok egymásban megbízni annyira, hogy eláruljátok akár legféltettebb titkaitokat is, az egy remek alap a komoly kapcsolathoz.

4. Le sem tudjátok venni a kezeteket egymásról

Persze a fizikai vonzalom nem minden, de e nélkül hogyan is működhetne egy kapcsolat?

5. Imádjátok együtt felfedezni a világot
Elutazni egy egzotikus országba, vagy egyszerűen csak kipróbálni a sarki kínait, oda együtt kell elmennetek és kipróbálnotok. Ha mindkettőtökben megvan, hogy a legtöbb élményt egymással akarjátok átélni, akkor nagy valószínűséggel egy boldog és izgalmas szerelem vár rátok.

6. Tudtok veszekedni

Egyetlen kapcsolat sem tökéletes és veszekedések mindenhol vannak, ahogy pedig a vita közben viselkedtek, megmutatja, hogy tényleg egymáshoz valók vagytok-e. Ha képesek vagytok felnőtt módjára megoldani a felmerülő problémákat, akkor a jövőben sem lehet nagy gond.

7. Imádjátok egymás családját

Ha mindketten imádjátok egymás rokonait, na és persze ők is titeket, akkor jó úton haladtok afelé, hogy egy nap ti is saját családot alapítsatok.

8. Elfogadjátok egymás baráti társaságát

A család rendkívül fontos, de a barátok támogatása nélkül a kapcsolat sem lesz az igazi. Becsüljétek meg egymás barátait, fogadjátok el őket, hogy ők is elfogadjanak titeket!

9. Ugyanazok a céljaitok

Sok kapcsolat ott bukik el, hogy a felek egy idő után ráeszmélnek, mindketten mást akarnak az élettől. Ha tudjátok, hogy közösek az álmaitok, akkor valóra válthatjátok őket, együtt.

10. Befejezitek egymás mondatait

Közhely, de ha két ember ismeri annyira egymást, hogy kitalálja már a gondolatait is, az olyan fokú bizalomról és szeretetről árulkodik, ami manapság elég ritka. Az, hogy önmagad lehetsz a párod mellett és úgy szeret téged, ahogy vagy, óriási kincs. Kell ennél több?