2022 november- december : Ez vár rád a szerelemben csillagjegyed szerint!


2022 november- december : Ez vár rád a szerelemben csillagjegyed szerint!

Vajon idén rádtalál a szerelem? Vagy a meglévő kapcsolatod lép egy újabb szintre? 

Ha hiszel a csillagjegyedben, akkor ezek a sorok segítenek, hogy mire is számíts a közeljövőben, szerelem terén. 


Kos
A Kosnak az elkövetkezendő két évben igen jó esélyei vannak a szerelem terén. Mivel az igényeid igen magasak, arra törekszel, hogy a számodra hibátlan szinte tökéletes párt találd meg, de azért vigyázz, nem biztos, hogy ilyen létezik. Mégis számíthatsz rá, hogy Vénusz mostanában teljes mértékben szárnyai alá vesz és még az is lehet, hogy ebben az évben szembejön veled a nagy Ő. A csillagok állása most minden téren kedvez számodra, de főleg az érzelmek és a szerelem terén. Számíts azonban arra is, hogy az igazi érzelmek elől nem fogsz tudni menekülni, ha Ámor nyila eltalál, már nem igazán lesz módod hadakozni, válogatni. Az év nagy kérdése lehet a Kos számára, hogy a régi szerelmet megéri-e újraéleszteni, vagy tovább kell lépni. Ezt persze csakis te magad döntheted majd el, és nem az eszeddel fogsz határozni, hanem sokkal inkább a szívedre hallgatsz majd. Figyelj arra, hogy szokásodhoz híven ne fejjel menj a falnak, hanem azért próbálj meg legalább érveket felsorakoztatni egyik és másik oldal mellett, csak ez után dönts. A Kos számára legmegfelelőbb partner 2016 évben is a Bika lehet, a Szűz, a Halak, de a Bak mellett is szép élet várhat rád, mert mellette teljes biztonságban lehetsz, az Oroszlánnal pedig ha néha napján össze is zördültök, de ebből is egy hosszan tartó kellemes párkapcsolat alakulhat ki.

Hirdetés


Bika
A Bikák szerelmi horoszkópja 2016-ra csak jókat ígér, már ennek az évnek a végére úgy fogod érezni, hogy innen már nincs is feljebb, ami boldogságodat illeti. Ha biztosra akarsz menni, add át magad teljes egészében a pozitív gondolatoknak, ne csak hidd el, legyél biztos a dolgodban, a szerencsédben, így szinte magadhoz édesgeted a boldogságot és a rossz messzire el fog kerülni. A Jupiter mozgása eléd teszi a szerencsés történéseket, csak élned kell az adandó remek lehetőségekkel. Az érzelmi életed e két évben olyan lesz, mintha állandóan bomba robbanna körülötted, izzik minden, a nagy lángolások időszakát éled. Az életed minden terén kinyílnak előtted mostanában a lehetőségek, ez pedig olyan kedvező körülményeket nyújt számodra minden téren, hogy egyszerűen nem lesz más választásod, mint boldognak, kiegyensúlyozottnak lenni. Amire a Bikának ügyelnie kell, hogy bármilyen célt tűz ki maga elé, a mellett álljon ki és tartson ki, bárki bármit is mond. Egyszóval ne engedd, hogy akár egy jó barát, akár a párod ettől el akarjon téríteni, most teljes egészében tudatában vagy annak, mit szeretnél és mi a legjobb neked. a Bika és a Kos kapcsolatából egy fergeteges szerelem kerekedhet ki, de nem lesz hosszú életű, nem úgy, mint az Ikrekkel, akik a Bikát szinte imádják és minden vágyukat teljesítik. A Rákkal vidám, és igen erotikus időszakot élhetnek meg, de legkönnyebben a Nyilas jegyben született párral várhat a Bikákra hosszú, idilli, őszinte kapcsolat.

Ikrek
A 2016-s év az Ikrek számára a nagy változások éve lesz. Szinte egészen átalakul a szemléleted, az ízlésed, egész más dolgok fognak érdekelni és feldobni, mint eddig. Kitartóan keresed az igazit – persze, ha nem vagy még elkötelezett – és olyan eltökélt vagy, mint még soha. A Merkúr hatására teljesen fel vagy dobódva, tele vagy energiával és tervekkel. Áttérsz az egészséges életmódra, ez is a változás egyik jele, ettől pedig olyan jó formába kerülsz, hogy minden sikerül, amit elgondolsz és szeretnél. Ez nyomja rá bélyegét jó értelemben az érzelmi életedre is. Minden jel szerint még az is megtörténhet még az idén, hogy munkahelyet, netán lakhelyet változtatsz és talán épp ennek köszönhetően akadsz rá teljesen váratlanul az igazira. Az év végéig akkora sikereket zsebelhetsz be, hogy csak ámulnak és irigyelnek a többiek, alig leszel képes választani. A szerencse sem hagy el 2016 során, ahogy a szerelemben, úgy az élet többi terén is nagyon jól alakulnak az ügyeid. Amire az Ikreknek feltétlenül oda kell figyelni, hogy ebben a nagy zsivajban és felpezsdült életmódban nehogy túlhajtsa magát, próbáld beosztani okosan az életedet, az idődet, hogy jusson pihenésre, aktív kikapcsolódásra is. Az Ikrek legboldogabb kapcsolatban a Szűzzel tudnak élni, semmiképp ne kezdj Kossal, vagy Oroszlánnal. A Rák sem a te eseted, mert olyannyira képes az Ikreknek behódolni, hogy az már neked kellemetlen, hasonlóan a Nyilas sem a hozzád rendelt pár, viszont a Halakkal nagy érzelmi lángolás és kölcsönös vonzás lehetséges, vele majdnem garantált a maradéktalan boldogság.

Rák
A Rák minden esetben kizárólag olyan párral képes együtt élni, akinek egészen kell, ha ezt nem érzi, akkor odébbáll. Mindenki jó ha megtanulja, hogy a Rák legélesebb fegyvere az esze, átverni, de meghódítani is igen kemény dió. 2016-ban a Rákok, akik párjukat keresik, maguk lesznek a legjobban meglepve, amikor a szerelem nemsokára valójában kopogtat az ajtón. Alig tudsz majd választani, de légy türelmes, amint az igazinak való megjelenik előtted, rögtön tudni fogod, hogy ő az. Addig is fürdőzz ebben az igen ínyenc és kellemes helyzetben, meglátod, olyan szuper hangulatba kerülsz, hogy megállíthatatlan leszel a munkádban is, mert rengeteg energiát kapsz e kellemes érzéstől. Mivel eredendően egy karakán és abszolút önálló ember vagy, épp kellő mennyiségű józan ésszel megáldva, így nagyon jól fogsz választani, nem kapkodsz, nem vagy türelmetlen és ennek meg is lesz a jutalma. A Rák már a 2016-s év végére elmondhatja, hogy a szerelemterén megvalósult minden álma, érdemes volt várni. Lehet, hogy a választottad egy Bika lesz, mert vele nagyon jól kiegészítitek egymást, de szép és kellemes kapcsolat lehet egy Oroszlán szülöttel is. Aki nem illik egyáltalán a Rákhoz, az a Szűz és egy másik Rák, viszont a Mérleg igen csak nagy harmóniába képes kerülni velük. Skorpióval azonban sose kezdj, ha Rák vagy, mert az ő örökös piszkálódását nem viselnéd el.

Oroszlán
Az Oroszlánoknak eléggé meg kell küzdeniük a boldogságukért az elkövetkezendő időkben, de ne nem szabad csüggedni, hiszen az optimista életfelfogás már önmagában sok jóval kecsegtethet. Többször is lesz olyan helyzet körülöttük 2016 évben, amik majd majdnem közelítenek az igazi szerelem érzéséhez, de valahogy még mindig nem az igazi jön el. Persze a csillagok állása szerint van ez így, és annak ellenére, hogy csodák nincsenek, kivételek azért igen. Az amúgy is sziklaszilárd Oroszlánnak nem kell mindig a figyelmeztetés, hogy legyen kemény, határozott és elszánt, hiszen tudja ő azt maga is, épp ezért ha egy kicsit türelmetlenül is várja a boldogság érkezését, mégsem fog abba a hibába esni, hogy elveszítse a fejét és csak azért, hogy elmondhassa révbe ért, nem fog belevágni egy nem túl kecsegtető kapcsolatba. Kitartásodnak meg lesz a jutalma, megéri várni arra, hogy a megfelelő időben érkező megfelelő párodnak tartogasd magad, szerelmedet. Mint Oroszlán, úgyis szereted, sőt igényled is a felpörgetett életet, ezekben a hónapokban lesz benne részed. Tanácsunk az Oroszlán szülötteinek, hogy ha úgy érzi, hogy közelébe került az igazinak, ne hezitáljon és ne is kéresse magát, örüljön és merjen boldog lenni. Az Ikreket kerülnie kell, mert nagyon nem passzolnak össze, a saját jegyével szintén ne bonyolódjon szerelmi ügyekbe, mert a két dudás…. effektus lépne fel egészen bizonyosan. A legteljesebb boldogság a Vízöntő mellett várhat rád, de egy Skorpióval is óriási élmények és izgalmak várnak rád.

Szűz
A Szűz legfontosabb feladata a szerelmi horoszkóp szerint 2016-ban, hogy képes legyen ledönteni saját korlátait, vállalja saját magát és legyen büszke arra, amilyen valójában. A körülmények kiválóan alkalmasak lesznek arra, hogy pozitív irányban változtasson életén a Szűz minden olyan területen, ahol ennek szükségét érzi. Az lebegjen most a szemed előtt, hogy te vagy az első,a te érdekeid a legfontosabbak, persze ez nem jelenti azt, hogy önzővé válj, de a természeted nem is erre hajt. A szerelmi életeddel alapvetően eddig sem voltak nagy bajok. de már már súrolja az unalmasság, ellaposodás határait, ezért kell mindenképp változtatni. Már ez év nyarán érdekes dolgok történnek majd veled, kinyílik egy kicsit jobban a világ és megszaporodnak a lehetőségeid. ha független vagy, remek alkalmak kínálkoznak 2016 során, hogy keresgéld és meg is találd életed párját és ez a jó passz ki fog tartani egész évben. Ne ragaszkodj görcsösen a régimódi elvekhez, semmi károd nem származik abból, ha ismerkedsz és bővíted a tapasztalataidat, persze a normál határon belül. Ez az út vezet oda, hogy mielőbb megtaláld a számodra minden tekintetben megfelelő partnert. Ebben z elkövetkezendő időszakban a szerencse is melléd szegődik és főként az érzelmek, a szerelem terén, nem annyira az üzleti vagy pénzügy életben. De most nem is bántanak igazán anyagi problémák, így pontosan az életnek azon az oldalán mosoly rád a szerencse, ahol arra szükséged van. A Szűz nem szerencsés, ha egy Bika jegyű párt választ, és az Ikrek sem igazán passzol hozzá. Sokkal inkább szép napokra, akár egy hosszú távú kapcsolatra számíthatsz egy Ikerrel, vagy a Rákkal, és ez az a jegy, aki mámoros órákat, de akár éveket képes megélni a saját jegyével. Ennél jobban már csak egy olyan kapcsolat sikerülhet a Szűznek, amelyben Bak a párja.

Hirdetés


Mérleg
A szerelem terén 2016-ban a Mérleg lesz, aki a legnagyobb sikereket könyvelheti el, amibe belevág minden sikerülni fog neki és pont úgy, ahogy azt elképzeli. Egy szóval ha Mérleg vagy, számíts arra, hogy már e nyáron a maradéktalan boldogság és szerencse kopogtatni fog ajtódon. Ez köszönhető annak is, hogy Jupiter egész évben segíteni fog, hogy minden megmozdulásodat sikerre vihesd. Te vagy az, aki imád kísérletezni még a szerelemben is, soha nem keseredsz el, ha valami nem úgy sül el, ahogy azt első percben gondoltad, leszűröd a tapasztalatokat és továbblépsz. Ez egy ritka értékes tulajdonság, mert nem csinálsz nagy ügyet apróbb dolgokból, ami persze nem azt jelenti, hogy játszol mások szívével, csak annyit, hogy kellően a helyén tudod kezelni az ügyeket. Ha párkapcsolatban, házasságban élsz Mérleg létedre, akkor azonban figyelj oda kicsivel jobban, mert előfordulhat, hogy azon kapod magad, el van laposodva a kapcsolatotok, aminek főként az az oka, hogy a munkádat gyakran jobban előtérbe helyezed, mint a családot. Lépj ebben a kérdésben, mert egyébként békességben, szerelemben és boldogságban élhettek, hisz te abba a jegybe tartozol, amelyiknek nagyon is fontos a biztos családi háttér, a bizalom és a megbízható boldogság. Ha szingli Mérleg vagy, akkor keresd a Szűz, esetleg a Rák és az Ikrek társaságát, legjobban jársz, ha közülük kerül ki a párod, de semmiképp se kezdj egy Oroszlánnal, vagy főleg nem Skorpióval.

Skorpió
Mindenki tudja, hogy ha te a Skorpió jegyében jöttél a világra, az egész életed egy nagy titok, amelyben hegyén hátán ömlenek ki belőled a különféle praktikák és trükkök, ember legyen a talpán, aki veszi a bátorságot, hogy egy egész életre melléd szegődjön. Most azonban, ha nincs még párod, már a tavasz közepe felé Ámor nyila téged is igen szíven talál. magadra sem fogsz ismerni, olyan érzések törnek fel belőled, amiről eddig azt mondtad, hogy ilyen nincs is. Amint rátalálsz erre a személyre, lazíts egy kicsit a mindennapi mókuskeréken, add át magad a várva várt érzéseknek és érzelmeknek, nem szégyen bevallani, hogy boldog vagy végre. A Skorpió egyébként is folyamatosan a dicsőség fényében fürdőzik, itt az ideje, hogy belásd, a boldogsághoz ketten kelletek, és ezért becsüld meg azt a másikat, aki ehhez hozzásegít téged. Egy Skorpió életre szóló párja lehet egy Nyilas, Vízöntő, vagy Halak, de semmi esetre ne táplálj nagy reményeket az Oroszlán, vagy a Bika jegyűekkel.

Nyilas
A Nyilasok körül ebben az évben – 2016-ban is – olyan forró lesz a levegő, hogy amint ezzel mást megérintenek, azt is magukkal ragadják. Majd szétvetnek az érzelmek, a szenvedély, ezért egész éven át úgy érzed, mintha tavasz lenne, és a szívedben az is lesz. nagy lángolások és hatalmas érzések törnek rád, ha épp egyedül élsz, használd ki ezt a gyönyörű időszakot és élvezd az életet. Egészen biztos, hogy egyik pillanatban arra eszmélsz, ott áll veled szemben, akire már hosszú ideje vársz. Már az idejét sem tudod, mikor voltál ilyen boldog és megnyugodhatsz végre, mert amikor rád talál a szerelem, az maga lesz a biztonság és a boldogság, elképzelhetően egy életre. Ne keresd a hátsó szándékot, ne kutasd az okokat, bízz meg partneredben és oldódj fel végre. igaz, hogy az életben időnként mindenképp kell egy kis kockázat, de most nem lesz mitől tartanod, abszolút bizalmat szavazhatsz a párodnak. Nyilasként elsők között nagy boldogságban élhetsz a Bikával, az Ikrekkel és főleg a Szűzzel, azonban ne állapodj meg egy Mérleg mellett, sőt egy Rákkal sem lenne hosszú életű a kapcsolat.

Bak
A Bak, aki igen nehezen teremt új kapcsolatot, most 2016 évben mégis egészen biztos rátalál arra a személyre, aki nem csak egyszerűen a párja lehet az életben, de a lelki társa, a másik fele is. A Mars hatalmas energiát ad neked ebben a két évben, a Vénusz hatására pedig teljesen elégedettnek érzed magad. A nyár közepén szinte sorra adják a kilincset a jelentkezők, te pedig kiválóan kezeled ezt a helyzetet. Élvezed, hogy körülötted forog a világ és igen nagy megmérettetésnek teszed ki a delikvenseket. A nyár végére választani fogsz, tedd végre egyszer az életben azt, amit a szíved diktál, légy egy kicsit merészebb, engedd el a gyeplőt saját magaddal szemben. Teljes lesz a boldogságod, ennek most már rajtad kívül senki nem szabhat gátat. Itt az idő, hogy belásd, nem jó egyedül, persze ez nem azt jelenti, hogy meggondolatlan lépésre szánd el magad, de nem is lesz ez így. A megfontolt Bak pontosan fogja tudni, ki az, aki mellett leteheti voksát egy életre, az ösztöneid most kiváló tanácsokat adnak. A Halak, a Rák és az Ikrek, akik közül választanod kellene, ők az esélyesek arra, hogy mint Bak szülöttet boldoggá tegyenek.

Vízöntő
A Vízöntőnek sem lesz panasza a szerelmi horoszkóp alapján 2016-ban sem, óriási sikerek elébe néznek a jegy szülöttei. Itt az idő, hogy teret engedj vágyaidnak, engedd el végre magad és ezzel magadhoz vonzod a szerelmet, akár a nagy Ő is képbe kerülhet nemsokára. A Vízöntő most arról is meg lehet győződve, hogy akit ebben az időszakban választ, az egy életre szóló kapcsolat lesz. hatalmas energiákat leszel képes megmozgatni magadban, végre képes leszel felhőtlenül boldognak lenni és nem azt nézni, hogy ki mit szól kapcsolatodhoz, hanem csakis azt, mennyire tesz téged ez a helyzet boldoggá. A tavasz kezdetétől bármelyik pillanatban bekopogtathat az új és igazi szerelem. Töretlen hátszeledet a Merkúrnak köszönheted és ettől sikert sikerre leszel képes halmozni, mindezt egy jó nagy adag szerencsével fűszerezve. Igaz, hogy most remekül mennek a dolgok, de ha a Vízöntő jegyében születtél, a nagy rózsaszín köd mögül néha tekints ki, mert előfordulhat, hogy az energiáidat nem a legjobban osztod be és ettől kimerültté válhatsz. Komoly probléma, vagy betegség nem fenyeget, de szakíts időt az aktív pihenésre és feltöltődésre is, mert ha így pörögsz folyamatosan, leeshetsz a lábadról. A Bika társként nem a legjobb választás, a Rákban teljesen megbízhatsz, de mellette nem lenne az életed egy nagy kaland. Keresd az Oroszlánt, mert mellette maradéktalanul boldog lehetsz, a mellett szerető és megbízható társat is kapsz.

Hirdetés


Halak
Végre eljön a Halak ideje a szerelem terén, 2016 igen szép időszak lesz. A Halak rájön arra, hogy mit is keres az életben, igen szép időszak elébe néz és kimondottan élvezni fogja az életet. Jupiter az igazi szerelem mellé még egy nagy adag szerencsét és biztosít számodra, így lesz kerek az élet számodra. Úgy fogsz ragyogni e két év során, mint a legfényesebb csillag, nem igen lesz olyan terved, melyet ne tudnál most valóra váltani. Elemedben leszel, amit mások is észrevesznek és csak bíztató visszajelzéseket fogsz kapni mindenhonnan. Az egészséged és a fizikumod is megfelelően rendben van, ettől még vonzóbb és csillogóbb lehetsz, ha ezt még lehet fokozni. Amennyiben egyedülálló Halak jegyű vagy, használd ki a csillagoknak ezt a számodra ritka remek együttállását, minden tekintetben révbe érhetsz és biztosan számolhatsz azzal, hogy megtalálod azt a személyt, akivel teljes egyetértésben és szerelemben élhetsz. Számodra minden bizonnyal a legtökéletesebb partner egy Rák lehet, akivel nem csak boldog és vidám, de kellően izgalmas életet is élhetsz. ne kezdj Szűzzel, Skorpióval és Oroszlánnal, mellettük nem tündökölhetnél sokáig.