Agyvérzést kapott Szorcsik Viki édesanyja, jelenleg is az életéért küzdenek az orvosokAgyvérzéssel kórházban került, élet-halál közt van Szorcsik Viktória édesanyja. A hírt a színésznő az Instagramon jelentette be egy 24 órán keresztül elérhető posztban.

„Nagyon szépen megkérek mindenkit, hogy hagyja abba a mocskoskodást a kommentekben, mert édesanyukám életéért küzdenek jelen pillanatban is a kórházban! Agyvérzést kapott!” – írta Szorcsik Viktória, majd azzal folytatta, hogy szerinte ennek köze lehet azoknak a kritikáknak, amelyeket az Instagram-felületén kapott a Farm VIP című műsorban való szereplése miatt.

 

Engem nem érdekel, mert nem olvasom, de édesanyukám nagyon a szívére vette amiket és ahogy bántotok, és ez okozta az agyvérzését! Nincs hozzászokva a családom az ilyen fajta gyűlöletre!

– fogalmazott a színésznő, miközben arra hívta fel a figyelmet, hogy ez csak egy műsor, de akár mások életébe is kerülhetnek a gyűlöletet gerjesztő írások, a sajtó és a közösségimédia-felhasználók részéről egyaránt. 

Kérlek benneteket, imádkozzatok anyukámért. Belehalok, ha valami baja lesz 

– zárta a színésznő az Instagramján közzétett posztot, amelyet a Farm VIP-t futtató TV2 oldalán le is mentettek.