Elfogatóparancsot adtak ki Molnár Gusztáv ellen a Rendőrök.Döbbenet, de EZT tette!


Elfogatóparancsot adtak ki Molnár Gusztáv ellen a Rendőrök.Döbbenet, de EZT tette!A színész hétfő délután került fel a rendőrség által körözött személyek listájára.

Rágalmazás miatt elfogatóparancsot adott ki a rendőrség Molnár Gusztáv színész ellen, akit korábban többek között az RTL-en futó Drága örökösök című sorozatban is láthatott a közönség. Azt, hogy a rágalmazás pontosan mire terjed ki, egyelőre nem tudni, a rendőrség oldaláról mindössze annyi információ szűrhető ki, hogy a 36 éves színész elleni végzést a Gödöllői Járásbíróság adta ki.

Nehéz hónapok állnak mögötte 

Hirdetés


Egy alkoholista szemét, sz*r alak vagyok. Ha a feleségem nincs, semmim sincs. Nem látok más kiutat, mint hogy véget vessek az életemnek. Az öngyilkosságot fontolgatom

– nyilatkozta a Blikknek Molnár Gusztáv. Mint kifejtette, azt érzi, talán ez az utolsó esélye, hogy végleg leszokjon az alkoholról. Hozzátette, fáj neki, hogy felesége el szeretne válni, de megérti a döntést, mivel megérdemli. Azt is megjegyezte, tudja, hogy azonnal be kéne vonulnia az elvonóra, de nem biztos benne, hogy lesz ereje összeszedni magát..

Végül kiderült, hogy rágalmazás miatt körözik.