Ha este kimész wc-re csak a fél szemed hagyd nyitva!


Ha este kimész wc-re csak a fél szemed hagyd nyitva!

Az emberi test egy olyan tökéletesen összeállított rendszer, amelyet a világ legprofibb mérnökei sem képesek leutánozni. Minden mindennel összhangban van, és mégsincs zűrzavar. Egyszerűen csodálatos ! VAn egy pár apró trükk, amely sokat segíthet neked a mindennapokban, ezt szeretnénk most bemutatni Neked.


Ha éjjel ki mész wc-re, akkor a legroszabb az ha kinyitod a szemeid, hirtelen a szem érzékeli a világosságot, és az agyban elkezdődnek azok a folyamatok, amelyeket csak reggel az ébredés után tesz a világosban. Ennek köszönhetően sokkal nehezebben alszol vissza dolgod végeztével. Viszont, ha csak fél szemed nyitod ki, és azt is csak épp résnyire, hogy lásd épp hol jársz, akkor pikk-pakk vissza alszol toalett után.


Mi történik, amikor a hideg üdítőtől lefagy az agyad?!

Szó sincs fagyásról. Ilyenkor annyi történik,hogy a nyelvben -amely egy nagyon erős izom, mondhatni a legerősebb a testedben - hirtelen hőmérséklet változás hatására az agy irányába haladó erek megduzzadnak, és ezért érzed azt az erős fájdalmat.  Ne igyál túl hideget, mert ez veszélyes is lehet..


Egy utolsó jó tipp.

Ha félsz a tűtől, akkor abban a pillanatban köhögj amikor adják be a szurit, és hihetetlen, de még csak érezni sem fogod. Az agy nem tud a köhögésre és a szurira egyszerre koncentrálni. Kipróbált és bevált módszer !