Istenes Bence összeomlott és sírásban tört ki a kamerák előtt


Istenes Bence összeomlott és sírásban tört ki a kamerák előtt



 „A műsor közben nem akartam erről beszélni” - Istenes Bence kitálalt fájdalmas érzéseiről Csobot Adéllal kapcsolatban


Istenes Bence bevallotta, fájt neki a párját, Csobot Adélt egy más férfival intim helyzetben látni a Dancing with the Stars műsorában.


Istenes Bence Csobot Adél győzelméről: A szeee..x után a tánc az egyik legintimebb dolog a világon


Az intimitásról beszélgetett az Istenest című podcastjében Istenes Bence műsorvezető pár nappal azután, hogy gyermekei anyja, Csobot Adél megnyerte a Dancing with the Stars 3. évadát. Istenes bevallotta, hogy voltak nehéz percei a műsor alatt, és többen is kérdezték, hogy viseli ezt.


Kivagyok egy kicsit, nem akartam erről a műsor közben beszélni... Nem akartam, hogy ez befolyásolja Adélt meg a hangulatot. De nyilván ez engem nagyon foglalkoztatott, és voltak nehéz perceim. Gondoljatok bele abba, és szerintem 10 emberből minimum 8 így van ezzel, ezt nem jó nézni, hogy a párod ennyire intim helyzetben van egy másik csávóval. A szex után szerintem a tánc az egyik legintimebb dolog a világon, és Adél a Bercivel az elmúlt 4 hónapban tízszer annyi időt töltött kettesben, mint velem, és abból 6-8 órát naponta testi kontaktusban…


- mondta Istenes Bence, aki bárkivel beszélgetett a műsorról, azt a kérdést kapta: hogy bírja?


Rossz volt nézni, és ez egy érdekes érzés is volt, mert szurkolsz neki, látod, hogy mennyire ügyes, tehetséges, akarod támogatni, de közben ott van egy másik érzés, hogy miért simogatja ennyire, miért szenvedélyes ennyire ez a tánc, miért kell ennyire közel lenni, miért kell ennyire megélni…


- vallotta be a műsorvezető.


Hozzátette, Csobot Adél ezt máshogy élte meg, óriási élmény volt neki, mert imád táncolni. Valamint a nőiességét is meg tudta élni.