Majdnem meghalt, az eltűnt kislány. 10 kilométert gyalogolt és…


Majdnem meghalt, az eltűnt kislány. 10 kilométert gyalogolt és…



Egy siklóernyős találta meg azt a hatéves kislányt, aki tegnap délután tűnt el egy Kánvási dűlőben lévő tanyáról. Zora a kutyájával játszott az udvaron, majd követte egy darabig, de eltévedt a ködben. Több száz civil, speciális keresők, a katasztrófavédelem és a rendőrség kereste, és ma délelőtt végre fellélegezhettek a szerettei és az őt keresők..

A kislány több kilométert gyalogolt és az egész éjszakát szabadban töltötte, és a testhőmérséklete alig 36 fok, amikor ma délelőtt megtalálták péri repülőtér közelében. A Blikknek nyilatkozott az a siklóernyős, aki rátalált.

Hirdetés


 Nekem is van egy hatéves gyermekem, átéreztem, min mennek keresztül a szülők. Már tegnap este megbeszéltük a siklóernyős társaimmal, hogy reggel felszállunk. Éppen csak felemelkedtem, és megláttam a kislányt. Amikor leszálltam hozzá, nem volt megijedve, nem is sírt. Békésen ücsörgött. Elmesélte, hogy egy fa tövében töltötte az éjszakát, most pedig napozik. Nagyon aranyos volt, gyorsan megvizsgáltam, nincs-e baja, de szerencsére nem volt. Mondta még, hogy ma az anyukája dolgozik, mire azt válaszoltam: biztos nem, téged keres minden erejével. Megöleltem és nagyon megkönnyebbültem..