Majka : Én a NER kegyeltje.. nagyon kemény amit Majka kiteregetettt a nyilvánosság elé


Majka : Én a NER kegyeltje.. nagyon kemény amit Majka kiteregetettt a nyilvánosság elé" Én a NER kegyeltje…

Elképesztő mennyi mindenkit “nem” érdekel ez a nóta, és mégis mennyi mindenki érzi azt, hogy beszéljen róla, ezzel meglovagolva azt a sikert és népszerűséget, amit nekünk pár nap alatt sikerült elérni.

Ráadásul egy olyan sikerről beszélek, amit pártoknak súlyos pénzekből, kampányra elköltött száz milliókból sem sikerült. 

Innen nézve meg is értem a frusztráltságot. 

Másfél évvel ezelőtt találkoztam Szijjartó Péterrel, és most Jakab Peter erre hivatkozva arra kér, hogy válogassam meg a barátaimat..(????) 

Hirdetés


Soha semmilyen plusz juttatásban nem volt részem, mert találkoztam a külügyminiszterrel és elmondtam neki, hogy a járvány miatt kurva nagy bajban van az az iparág amiben dolgozom. Ha egy kompetens emberrel leülünk beszélgetni, hogy milyen megoldást tudna javasolni arra, hogy ne veszítsék el azok az emberek a munkájukat, akik a közvetlen munkatársaim, akkor az mindjárt a cinkosunká válik vagy barátommá lép elő? 

Sajnos a magyar közgondolkodás szerint igen.. Jószándékkal mentem el, és azonnal megbélyegeztek. De tanultam belőle..

Jakab Pétert az sem zavarja, hogy annak a pártnak az érdekeit képviseli, sőt vezette, elnökölte, akiknek tagjai vállaltan rasszista, antiszemita kijelentéseket tesznek, megkérdőjelezik a holokausztot vagy akár a múltban szélsőséges félkatonai szervezeteket pénzeltek. Különösen visszás ez onnan nézve, hogy Jakab Peter felmenői közt vannak zsidószármazású emberek, és az pedig egyenesen sokkoló, hogy Jakab Peter kéz a kézben jár olyan “elvtársakkal”, akik holokamuznak, miközben Jakab Peter dédapja egy Auschwitzi haláltáborban halt meg. 

(??????)

Képzeljük el, hogy milyen beszélgetések zajlanak privátban ezek között az emberek között, ha a nyilvánosság előtt is ilyen mondatok hagyják el a szájukat.

És ezek után Jakab Péter kér meg engem arra, hogy válogassam meg a barátaimat… agyrém…

Aztán itt van Vona Gábor, aki szintén ezt az “üzleti modellt” képviselte egy darabig. 

Ő egyenesen az alábbi dolgot jelenti ki:

“Sokak szerint Ákos a Fidesz zenei szimbóluma, de ez már nem igaz. Ákos a múlt. A maga értelmiségi attitűdjével ő még a polgári, jobbközép politika maradványa, de ennek a populista, leuralós NER-rendszernek már egyértelműen Majka a szimbóluma. És ez a dal ezen nem változtatott, csupán még egyértelműbbé tette. “

Hirdetés


Hát erre már köpni nyelni nem tudok😆😆😆

Ez lassan már bonyolultabb, mint egy Christopher Nolan film.

Úgy beszélnek ezek a fickók rólam, mintha én évek óta Tusványoson Bayer Zsoltot ölelve, Rákay Philip seggéből narancsszínű zászlóval integetnék. Úgy csinálnak, mintha a teltházas koncertjeinket a kormány szponzorálná és állami támogatásból megvett ingyen jegyeket osztogatnék minden Fidesz szimpatizánsnak. 

Aztán amikor elfogynak az észérvek, akkor lőnek rám a mindent elpusztító csodafegyverrel: 

TE A TV2-NÉL DOLGOZOL!!!!

Ezt mindig elő lehet venni…

Mészáros Lőrincnek közel 343 cége van. Itt nagyjából 25ezer ember dolgozik, és akkor nem beszéltünk még azokról a cégekről, emberekről, akik közvetve vagy közvetlenül dolgoznak neki.

Gondolom mindannyian Fidesz szavazók…(khm)

Egy útépítőnek el kéne dobnia a lapátot, egy hotel szakácsának a fakanalat, a kaszinó dealerének a zsetonokat, ha nem ért egyet a főnöke valamelyik döntésével? Nagyon szép ideológiának tűnik ez, de kérem szépen a gyakorlatban ezt vajon, hogy lehetne megvalósítani?

17 éve dolgozom a TV2nek. Volt egy pár tulajdonosa azóta. Sosem volt semmilyen beszélgetésem senkivel arról, mit avagy kit kelljen képviselnem.

Ha nem mennék el azokra a fellépésekre, ahol valamelyik poltikai párttal közvetett vagy közvetlen kapcsolatban lévő cég a szervező, megrendelő, akkor hova mennék? Otthon ülnék és a gyerekeknek magyaráznám milyen fasza csávó az apjuk, miközben éppen küszöböt vacsorázunk. 

A magyar ember akkor nem azt mondaná, hogy NER kegyelt vagyok, hanem hogy hülye!! Melyik a jó megoldás? Én mindenképpen rosszul járok.

Hirdetés


A legfájóbb pont ezeknek az embereknek talán az, hogy két évtized alatt kiépítettem egy olyan autonómiát, ami nekik sosem sikerült. Kicsit sincs hatással a munkámra az, hogy ki jön vagy ki megy a poltikai életben.

Olyan emberek osztják az észt, akiknek valójában a munkájuk ki is merül ebben. 

Olyan emberek osztják az észt, akik valójában teljesítményt, eredményt felmutatni nem tudnak az elmúlt években, de mégis fizetésük van a munkájukért. Ha így nézzük, hozzájuk képest én azt hiszem még keveset is keresek.

Tessenek élvezni a dalt és elfogadni, hogy vannak akik ragaszkodnak a függetlenségükhöz.

De legfőképpen tessenek példát venni arról, hogy hogy kell megszólítani azokat az embereket, akiket egyébként nem sikerült akkor, amikor pont az adófizetők milliárdjait költötték el erre a célra.

/A videóklip 2,5 millió forintba került. A dal elkészítése nagyjából 300.000

A saját munkámat és a Tomiét nem tudom pénzre váltani./"