Megszólalt Tóth Andi szomszédja.. amit róla írnak a drogbotránnyal kapcsolatban, az szóról szóra igaz


Megszólalt Tóth Andi szomszédja.. amit róla írnak a drogbotránnyal kapcsolatban, az szóról szóra igazTóth Andi már hónapok óta boldog párkapcsolatban él – éppen ezért lepte meg a rajongóit, hogy drogbotrányba keveredett. Egyelőre még kérdés, hogy mi történt pontosan az ominózus napon, ám egy biztos: az énekesnőnek segítségre lenne szüksége.


Köztudott, hogy a napokban egy sokkoló botránnyal hozták összefüggésbe Tóth Andi nevét. Bár hivatalos bizonyíték nincs rá, hogy ő volt az a híresség, akit drog hatása alatt kórházba kellett szállítani, mégis többen állítják, hogy róla van szó – többek között a szomszédai is.


Amikor tavaly megnyerte a Dancing with the Stars versenyét, csak úgy ragyogott a boldogságtól, tavasszal pedig a szerelem is rátalált, így senki nem számított rá, hogy Andival baj lesz. Ezért is olyan hihetetlen, hogy sokan rögtön rá asszociáltak, ahogy kiszivárgott a hír, miszerint


 egy ismert énekesnő véget akart vetni az életének, mély sebeket ejtett a csuklóján, valamint kokaint, nyugtatót és alkoholt találtak a szervezetében.

A kórház természetesen védi a betegek személyiségi jogait, de furcsa egybeesés, hogy a drámai fordulat abban a házban történt, ahol Andi lakik. Az angyalföldi ház lakói, ahol az énekesnő bérli a lakását, beszédesek voltak, a hot! magazinnak is elmondtak mindent.


A szomszédok nyilatkoztak már a tévében, illetve több sajtóorgánumnak, de a magazinnak is megerősítették, hogy bizony nem kacsa az a hír, ami bejárta a médiát.


– Onnan vitték el az emeletről, ahol a lámpa ég – mutatott az énekesnő lakásának ablakaira a neve elhallgatását kérő szomszéd.


Nem ismerem Andit és a párját, néha kijöttek az emeletre cigarettázni. Sosem történt semmi hangoskodás, pedig már 40 éve itt lakom, ismerem az egész utca lemenő-felmenő dolgait. Rendesek. De azt meg tudom erősíteni, hogy amiről eddig írtak, az megtörtént

 – mondta a szomszéd a hot!-nak.