Most jött: halottá nyilvánítják VV Fannit. Valami különleges dolog történt az ügyben


Most jött: halottá nyilvánítják VV Fannit. Valami különleges dolog történt az ügyben



Pont kerülhet a 2017-ben eltűnt egykori ValóVilág-szereplő ügyének végére, miután a család az elévülési idő leteltét követően kérvényezi, hogy nyilvánítsák halottá.

A ValóVilág című realityműsorból ismert Novozánszki Fanni ügye már 2017 ősze óta húzódik. A lány budapesti lakásából tűnt el, és az utolsó róla készült felvételen B. László karjaiban látható egy mélygarázsban, amint a férfi az autója felé cipeli. 


Hirdetés


A hatóságok már a Novozánszki eltűnését követő napokban közölték, hogy 99 százalékban biztosak abban, hogy a lányt megölték, azonban még mindig nem zárult le az ügy, ahogy a lány holtteste sem került elő. A megölésével vádolt B. Lászlót nyáron ítélte a bíróság első fokon életfogytiglani fegyházbüntetésre, azonban a férfi védőjével együtt felmentésért fellebbezett, így a tárgyalás folytatódik másodfokon. 


November 21-én, azaz tegnap volt öt éve, hogy Novozánszki eltűnését bejelentették, ami a jog szerint egyúttal azt is jelenti, hogy az eltűnt személyekre vonatkozó ötéves elévülési idő lejártával a család kérvényezheti szerettük halottá nyilvánítását. Ahogy arról Novozánszki szüleinek ügyvédje, dr. Lichy József beszámolt a Storynak, a fiatal lány édesanyjával, Katalinnal a mai napon kérelmezik, hogy holttá nyilvánítsák a realitysztárt. 

Sajnos semmi reményünk nincs, hogy még él, vagy hogy ennyi év után megtalálják a holttestét. Ez egy lelki és egyúttal jogi lezárása is a tragédiának

– magyarázta a jogász, hozzátéve, lesz egy halotti anyakönyvi kivonat, amellyel megkezdődhet a hagyatéki eljárás.

Ennek fényében a Fanni lakásában talált közel ötmillió forint, az autója, illetve minden vagyontárgya a szüleire száll. És végre emlékhelye is lehet a temetőben, ha a családja szeretné, erre ugyanis mindeddig nem volt lehetőség

– fejtette ki.

Hirdetés