Nagy Feró elsírta magát és ezt mondta: Orbán Viktor vigyáz az egész országra és mindenkireNagy Feró is részt vett az új Trianon-film bemutatóján, a láttottak pedig annyira meghatották, hogy elsírta magát.


Ferót mélyen megrendítette a történelmi visszatekintés, amely arra keresi a választ, hogyan is jutott el hazánk a békeszerződés aláírásáig, ezzel pedig hatalmas terület elvesztéséig.


Hirdetés


– Engem rendkívül elszomorít ez a film. Rádöbbentett arra, hogy én is menekült vagyok, mégpedig erdélyi, székely menekült. Anyámékkal egészen Letenyéig mentünk, én ott születtem. Szörnyű, hogy még esélyünk sem volt. Örülök, hogy Orbán Viktor a miniszterelnökünk, ő vigyáz ránk. Olyan trauma érte az országot, a magyarságot, amivel folyamatosan kell foglalkozunk.Nagyon sok embernek megkeserítette az életét családokra visszamenőleg, és erről beszélnünk kell mindig, a témát mindig meg kell újítani – fejtette ki a zenész, akinek a szülei Erdélyből származnak, így bizonyos mértékig ő is az erdélyi magyar kultúrán nevelkedett.