Nem fogta vissza magát és kimondta az igazat Keleti Andrea is Csobot Adélék győzelméről


Nem fogta vissza magát és kimondta az igazat Keleti Andrea is Csobot Adélék győzelméről



Sokan emlékeznek rá, amikor annak idején az RTL-en futó Szombat esti láz című táncos műsor második évadát megnyerte Csonka András és profi táncpartnere, Keleti Andrea. Előbbit, a színészt talán emiatt is hívták meg a Dancing with the Stars szombat esti fináléjának online kísérőműsorába, ahol értékelte a döntő produkcióit, később pedig Instagram-oldalán méltatta a győzteseket, Csobot Adélt és Hegyes Bertalant.

„Ha őszinte akarok lenni, sosem gondoltam egy percig sem, hogy ezt a versenyt más is megnyerheti. Az első adásban táncolt jive-juk 10. másodpercében minden egyértelmű volt. Ha egy külföldi turista kukkolt volna bele az adásokba, biztosan nem találja el, ki a profi és ki a celeb! Miután egy ilyen verseny ugyanannyira szimpátiaverseny is, ebben is jelesre vizsgáztak. Alázattal, hihetetlen kreativitással és energiával meneteltek végig. A köztük levő kémia is fontos záloga a sikernek! Én csak tudom, igaz, Keleti Andrea?”


Andrea sem maradt adós a válasszal, hozzászólásában egyben értékelte is Adélék párosát. „Bandikám! Minden szavad mintha én mondtam volna. Én is odavagyok tőlük, meg vissza, és Adélban mintha a 16 évvel korábbi, fantasztikus, mindenre elszánt, kedves, alázatos, barátságos régi táncpartneremet láttam volna: az én Bandimat! Na persze tudom, hogy még számtalan hölgy, akik az elmúlt 30 évben megismertek téged, mondanák most hangosan ugyanezt: a mi Bandink, de ez most a táncverseny miatt egy kicsit csak a mi pillanatunk!