Nem találja ki, hogy ki lett a 90 éves Vitray Tamás legújabb szerelme


Nem találja ki, hogy ki lett a 90 éves Vitray Tamás legújabb szerelmeVitray Tamás a kora ellenére nagyon aktív, itthon és Svájcban is dokumentumfilmet készít egy régi kolleganőjével, és mint kiderült, ez a titokzatos hölgy lett a párja is.


Egy lebuktatott születésnapi összejövetelből derült ki, hogy Vitrayra újra rátalát a szerelem. A hölgy ugyanis bulit szervezett neki, ám nem minden meghívott tudta, hogy a nő valóban közel áll Tamáshoz.


„Nagy gonddal, titokban szervezte a bulit, mígnem a születésnapom előtt tizenkét nappal felhívott Gyárfás Tamás. Azt mondta, 'Tamás, ne haragudj a zavarásért, egy nő felhívott, nem ismerem, a nevét sem jegyeztem meg, de azt mondta, szervez neked egy bulit, és szeretne engem is meghívni. Tényleg lesz ilyen bulid?' Szóval Gyárfástól tudtam meg, hogy lesz” – mesélte el Vitray.


Elmondta, Gyárfás ezután nagyon bánatos volt, hogy elszúrta a meglepetést, de ettől függetlenül nagyon nagy megtiszteltetésnek érezte, hogy végül elment az összejövetelre, ugyanis Gyárfás nem szokott ilyesmikre járni.


A születésnapot végül a Vígszínházban rendezték meg, ahol a kollégái, barátai és tanítványai köszöntötték Vitrayt.