Nevetséges amit a multik csinálnak. 10 ezer forint a vaj kilója? 4 ezer a tejfölé? Van bőr a képeteken?


Nevetséges amit a multik csinálnak. 10 ezer forint a vaj kilója? 4 ezer a tejfölé? Van bőr a képeteken?



Azért el tudom képzelni mennyire jól érzi magát most minden multi, akik a magyarok bőrén élősködnek. A tesco, aki a szlovákoknak tudja fele áron adni a tésztákat stb, az tudná a magyaroknak is annyiért adni! De itt megtehetik. Abban a pillanatban, amikor Orbán belenyúlt az árakba, amikor megszűnt a gazdaság érzékeny egyensúlya, ahol az árakat a kereslet, a kínálat, és egyéb opciók befolyásoltak, akkor indult meg a szabad rablás. A kormány jól jár, rengeteg plusz pénz megy be az ÁFA miatt, a multi jól jár, brutálisan megnptt a bevételük, de ugyanannyi a munka mint régen, ki járt rosszul? Az emberek. Az viszont le van magas ívből ejtve! 


Amikor bemész a boltba, és azt látod, hogy a vaj, tej, tejföl, sajt ára az egekben, akkor ne feletsd el, hogy a tehenek nem lázadnak. Ezen ételek alapja a tej. A tehén fenntartása drágább, de nem ennyivel drágult, mint amennyivel drágább a tej. Sajnos átmegy jópár kézen, mire az emberekhez ér a boltok polcain, és minden egyes állomáson egy éhes ember várja a tejet. Ráteszi a saját hasznát, és hízlalja magát belőle. 


Ninsc kilátás jobbra, hiszen ha egyszer valamiért kifizettek az emberek egy bizonyos összeget, akkor azt már annál sokkal olcsóbban lényegében soha nem fogják adni. Álom mard az olcsó bevásárlás, és ezt szerintem már mindenki elfogadta, aki nem akar éhen halni. Egyben bosszantó, elkeserítő, és dühítő is.