Nincs titok tovább, bevallotta Fodor Zsóka és Várkonyi András, amit már sokan sejtettek..


Nincs titok tovább, bevallotta Fodor Zsóka és Várkonyi András, amit már sokan sejtettek..



Fodor Zsóka és Várkonyi András duója a Barátok köztben nyújtott szerepüknek köszönhetően vált igazán ikonikussá, de nem szabad elfelejteni, hogy már a népszerű sorozat megkezdése előtt és azóta is igaz barátságot ápoltak, melynek részleteiről most a TV2 Mokka című műsorában meséltek.


“Mi mindig haverok voltunk, mi mindig jóbarátok voltunk, semmiféle nő férfi kapcsolat föl sem merült” – kezdte a beszélgetést Zsóka, akitől András vette át a szót.


Hirdetés


“1970, azt hiszem akkor volt az első olyan bemutató amikor együtt játszottunk. Onnan datálódik a dolog, aztán különböző városokban találkoztunk és hát a szinkron volt a hosszabb táv, egészen addig, amíg ki nem választottak minket a Barátok köztbe” – mesélte a közös történet kezdetéről a színész, annak titkát azonban, hogy mi okozhatta ezt a jó kapcsolatot már kolléganője árulta el.


“Azért vagyunk mi ennyire jó barátok x éve, mert én elkezdek egy verset, egy gondolatot, egy sztorit, be tudja fejezni. Mi rengeteget járunk együtt fellépni, közös műsoraink vannak, de sosem unatkozunk, mert mindig a múltunkból olyan jó történeteket kaparunk elő és olyan jókat röhögünk” – mondta hatalmas mosollyal az arcán Zsóka.


A két jóbarát jelenleg nem csak a magánéletben ápol kiváló viszonyt, de a színpadon is újra együtt játszanak. A rajongók az Örök szerelem című darabban láthatják őket ismét egymás oldalán, melybe természetesen a jól ismert régi energiájukat is belecsempészik.