VV Reni büszkén meséli, hogy elcsábított egy férfit, akinek menyasszonya volt.


VV Reni büszkén meséli, hogy elcsábított egy férfit, akinek menyasszonya volt.



A Való Világ 11 játékosa úgy érzi, hogy képes bárkit elcsábítni, de azt is elmondta, miképp állt bosszút a pasiján, aki megcsalta.


Nincs több várakozás, így elindult az RTLII csatornáján a Való Világ 11-ik szezonja, ahol vasárnap este már beköltözött az első nyolc villalakó. Ők a 2022-es labdarúgó-világbajnokságot már csak úgy fogják nézni, ha kiesnek. Köztük egy vérbeli futballdrukker van, és az VV Sajti, akinek a kedvenc csapata az Újpest.


Persze nem a foci van a számukra főszerepben, hanem az, hogy megnyerjék a 36 milliós főnyereményt, amit az előző szezonban VV Vivi zsebelt be. Érdekesség, hogy Szilágyi Vivien nem igazán taktikázott, és sokan esélytelennek tartották, azonban a végén mégis maga mellé tudta állítani a nézőket.


Hirdetés


Eloszlanak a nemek, mert jelenleg négy lány, és négy fiú élvezi az első éjszakás bulit. Ők név szerint: VV Ákos, VV Reni, VV Lamin, VV Sajti, VV Barna, VV Bibi, VV Lissza, és VV Melina. Az RTL+ oldalán élőben is lehet őket követni. Bár ehhez kell előfizetés, de az első hónap ingyenes. 


VV Reniről már írtunk korábban, aki első ránézésre igazi pasifalónak tűnt. Nem tévedtünk, mert a felszolgálóként dolgozó 27 éves lány kiemelte az adatlapján, hogy szexmániás. A hivatalos bemutatkozásában le is rántotta a leplet néhány titokról.

 

VV Reni ha kinéz magának egy férfit, azt meg is akarja kapni, persze azt is hozzátette, hogy bármi áron.


„Legutóbb az edzőteremben kinéztem magamnak egy srácot. Direkt úgy nyújtottam, hogy félreérthető legyen. Bementem az öltözőbe, öt perc múlva már faltuk egymást. Mennyasszonya volt, de csak volt”


- mesélte el a 27 éves lány a Való Világos videójában.


A vidéki lány azt is elmesélte, hogy úgy állt bosszút a pasiján, aki megcsalta, hogy lefeküdt az egyik haverjával, és amíg aludt, csinált egy közös képet, amit aztán elküldött a barátjának. Egyáltalán nem rejti véka alá, hogy tud igazán gonosz is lenni.


Azt mondta, hogy ha nem ő nyeri meg a 36 milliót, akkor reménykedik abban, hogy egy pasi fogja, mert akkor rámozdul, és így is úgy is ő költi el a pénzét. Meglátjuk, hogy VV Reni milyen lesz odabent, na meg azt is, hogy kit fog magának kiszemelni.