150 év múlva egyikünk sem lesz életben, aki ezt a posztot olvassa ma. Mindennek, amiért most harcolunk, 70 százaléka teljesen feledésbe merül. Húzd alá a szót, TELJESEN.


150 év múlva egyikünk sem lesz életben, aki ezt a posztot olvassa ma. Mindennek, amiért most harcolunk, 70 százaléka teljesen feledésbe merül. Húzd alá a szót, TELJESEN.150 év múlva egyikünk sem lesz életben, aki ezt a posztot olvassa ma. Mindennek, amiért most harcolunk, 70 százaléka teljesen feledésbe merül. Húzd alá a szót, TELJESEN.

Ha visszamegyünk az emlékek útjába 150 évvel előttünk, akkor 1872-ben lesz, azok közül, akik akkor a fejükön hordták a világot, ma már senki sem él. Szinte mindannyian, akik ezt olvassuk, nehéz lesz elképzelni bárki arcát arról a korszakról.

Álljunk meg egy kicsit, és képzeld el, hogyan árulta el néhányan a rokonait, és adták el rabszolgának egy darab tükörért. Néhányan megölték a családtagokat csak egy darab földért, jamgyökérért vagy tehénért, vagy egy csipetnyi sóért. Hol van az a jamgyökér, tehén, tükör, vagy só, amivel dicsekedtek? Lehet, hogy most viccesen hangzik, de mi emberek is ennyire hülyék vagyunk néha, főleg, ha hatalomról van szó, vagy próbálunk aktuális lenni.

Emlékszem azokra a napokra a középiskolámban, ahogy néhányan harcoltak és tettek annyi elképzelhetetlen dolgot, csak hogy a nevük rövid listára kerüljön azok közé, akik iskolai prefektusok lesznek. Átlagos iskola prefektusok o! Alig 18 éve, hogy otthagytam a középiskolát, abban az iskolában most senki sem emlékszik arra, hogy akkori népszerűségem ellenére is ott jártam. Most képzeld el, mi történik 150 év után?

Még akkor is, amikor azt állítod, hogy az internet kora megőrzi az emlékezeted, vegyél példát Michael Jacksonról. Michael Jackson 2009-ben hunyt el, mindössze 13 éve. Képzeld el, milyen befolyással volt Michael Jackson az egész világon, amikor még élt. Istenem, olyan volt, mint egy isten. Hány mai fiatal emlékezik rá ámulattal, mármint ha egyáltalán ismerik? 150 év múlva, a neve, ha megemlítik, sok emberhez nem fog ismerősen csengeni. Ez még azért van, mert népszerű volt, képzeld el a legtöbb embert, akit soha nem fognak világszerte ismerni, mint ő?

Vegyük könnyedén az életet, senki sem jut ki élve ebből a világból. . . A föld, amelyért harcolsz, és kész ölni, valaki elhagyta azt a földet, az illető halott, romlott és elfeledett. Ez lesz a sorsod is. Az elkövetkező 150 év múlva egyik jármű vagy telefon sem lesz aktuális, amivel dicsekszünk. Biko, vedd könnyedén az életet!

Hagyd, hogy a szeretet vezessen. Őszintén örüljetek egymásnak. Nincs rosszindulat, nincs hátharapás. Semmi féltékenység. Nincs összehasonlítás. Ez nem verseny. A nap végén mindannyiunknak ugyanaz a sorsa a sírban. Csak az a kérdés, hogy ki ér oda előbb, de biztosan mindannyian odamegyünk..