16 ordas nagy filmes hiba. Hát hol van ezeknek a szeme?


16 ordas nagy filmes hiba. Hát hol van ezeknek a szeme?

Többszáz millió dolláros projektek, amelyeket számos profi producer, és technikus néz meg a kiadás előtt tüzetesen, és mégis bent maradtak ezek a hibák. Az ember meg csak simán megnézi, és simán a szemébe ordít a hiba, amit mások nem vettek észre - pedig ez lett volna a dolguk.
Számos olyan film létezik, amelyet nem ismer a nagy közönség, de teli van hibákkal - azokat most nem mutatjuk meg -, mi most azokat fogjuk pellengérre tűzni, amelyeket mindenki ismer. Egykor az egész világ ezekről a filmekről beszélt, ma csak a hibákról fogunk...Avatar : az egyik pillanatban nincs ott a kerekesszék, majd odateleportálódikBecstelen Brigantik : A német katonatiszt egyik jelenete során eltünteti valahogy a kitüzőjeit, majd vissza is teszi, úgy hogy ebből senki nem lát semmit.


Alkonyat : Nahát, az ott csak nem egy kamera és egy mikrofon?!


Star Wars : A jobb oldali fehér ürge beüti a fejét , mivel túl magas.


Terminator : Ott az ablak, hol az ablak?


Terminator : Az egyik pillanatban szét van lőve a kabátja, de a következő pillanatban már sértetlen a háta..


Gladiátorok :  Érdekes, hogy már akkoriban is voltak gázpalackok..A Ted : Vagy végig be volt tépve a színész, vagy csak hülyének nézi az embereket, hisz a film során többször is telefonált egy fejjel lefelé fordított telefonnal..


A legnagyobb bűvész lehet ez a pilóta, aki a 4 motorból 2 darabot eltüntetett 2 mp alatt..


Alien : Itt az üvegsapka, hol az üvegsapka?


Marie Antoinette :  Már akkoriban is gyártott a Converse torna csukákat? :)


Apró részletekben merül ki a precízség..


:D


Úgy tűnik két hajón játszódik a Titanic..


A film szerint 1985 van, a háttérben látható Lamborghini pedig 2011-ben lett először legyártva..Thor kalapácsa, ami nem hat erre a szuper erős kasznira..