Bolti lopáson kapta a rendőr az édesanyát, majd olyat tett, amitől a hideg is kiráz!


Bolti lopáson kapta a rendőr az édesanyát, majd olyat tett, amitől a hideg is kiráz!

Nem szép dolog lopni, és általában meg is érdemli a büntetést a tettes. Azonban szerintem különbséget kéne tenni a kényszerből - éhes az ember - és azok között akik anyagi haszonszerzés céljából teszik ezt.



Egy amerikai Walmarthoz riasztották Mark Engravella rendőrtisztet, aki egy bolti lopáson ért édesanyát kellen volna előállítson a rendőrörsön. Azonban a jószívű emberséges rendőr, amikor meglátta hogy miket lopott és kinek lopta, megdöbbentő dolgot cselekedett. Az édesanya körül ott volt 6 síró gyermeke, és mint kiderült 4 éve elhunyt a férje autóbalesetben, azóta nem tud talpra állni az asszony. A kicsiken még cipő sem volt, a ruháik szakadtak és koszosak voltak, közben sírtak mert éhesek is voltak.



Az asszony kizárólag a legolcsóbb élelmiszereket, pelenkát, és kiscipőket csent el a boltból, de a lopásgátló becsipogott, ezért tartották fel, amíg oda nem ért a rendőr. Az ifjú tiszt Mark így vélekedett  : " Mivel nekem is van két gyermekem, ezért csak egy olyan asszonyt láttam aki a gyermekeiért küzd, míg a Walmart nyilván egy tolvajt látott meg benne. Visszamentem, kifizettem a lopott termékeket, és a rendőrség segítségével létrehoztunk egy alapítványt a hölgy számára, ahova ez idáig 6 ezer dollár gyűlt össze "

Annyira meghatotta az embereket ez a történet, hogy még az amerikai híradó is bekerült a jószívű rendőr, és a kétségbeesett édesanya története. Én emelem kalapom az összes emberséges ember előtt, aki mindentől függetlenül a szíve után megy, noha a törvények nem egészen ezt diktálnák.