Dagadt állatnak nevezte a férje és elhagyta egy csinosabbért. 2 hónap múlva zokogva csúszott előtte bocsánatért


Dagadt állatnak nevezte a férje és elhagyta egy csinosabbért. 2 hónap múlva zokogva csúszott előtte bocsánatért


Az ausztrál Karlye Thurlow több száz randifelkérést kapott, miután közel hatvan kilós fogyása után a férjétől is elvált. – Még egy profi futballista is jelentkezett, és írta, hogy elrepít Melbourne-be egy randira – álmélkodott a Daily Mail-nek.
Karlye húszas évei elejétől fogva küzdött a túlsúllyal, és azért kezdett fogyókúrázni, mert példát akart mutatni a gyerekeinek.

Napi négy liter kóláról és az állandó nyalókázásról kellett leszoknia,

de most már határozottan hisz abban, hogy bárki képes fogyásra, ha neki sikerült.

"Néhány hónapos volt a kisfiam, és éppen neki főztem, amikor rájöttem, milyen képmutató vagyok. Egészséges étkezésre ösztönzöm a családomat, nekik egészséges ételeket főzök, miközben én magam egészségtelenül étkezem" – mesélte a napilapnak.

"Az első húsz kilót magamtól fogytam úgy, hogy változtattam az étrendemen, és napi egy órát gyalogoltam. Minden üdítőt száműztem, csak vizet és gyümölcsturmixot ittam.

Ebédre és vacsorára húst és salátát ettem, és csak túrót vagy gyümölcsöt nassoltam. A konditerembe nem mertem lemenni, mert korábban az odajárók borzasztóan viselkedtek velem a túlsúlyom miatt."


Három hónap múlva azonban az a pillanat is elérkezett, hogy le mert menni a konditerembe. Felfogadott egy személyi edzőt, és hat hónap alatt a maradék negyven kilogrammot is leadta. Százhuszonhét kilóról indult, először hatvanra fogyott le, de aztán magára szedett hét kiló izmot, így érte el a 67 kilogrammos álomsúlyt.

"Csak a fogyás beindulása után kezdtem el új szemmel nézni a régi a képeimet. Ekkor láttam, mekkora terhet cipeltem magamon. Korábban a tükörképemmel is ki voltam békülve. Ez vagyok én, gondoltam, különben sincs annyi erőm, hogy változtatni tudjak.


Karlye hozzátette, hogy a fogyás nagyban hozzájárult ahhoz, hogy felvegye a kesztyűt azok ellen az érzelmi problémák ellen, amik első körben a hízásához vezettek. "Az anyám egy bántalmazó kapcsolatban élt, és számomra nehéz volt végignézni, hogy egy általam nagyra tartott emberrel így viselkedhet valaki. Háttérbe szorítottam a saját érdekeimet, és igyekeztem mindenkinek segíteni."

Férjével akkor romlott meg igazán a kapcsolata, amikor elérte a hatvan kilogrammot.

Már az életmódváltása előtt is párkapcsolati tanácsadásra jártak, mert nem voltak boldogok egymással. Amikor most hétéves kislányukat, Ambert autizmussal diagnosztizálták, már tudták, hogy nem szeretnének együtt maradni. A kisfiuk, Logan szintén autista."Vettem egy futópadot, hogy amennyi edzést csak lehet, otthon végezzek. Mikor leadtam a súlyt, egy csomóan megjegyezték, úgyis visszaszedem hat hónapon belül. Azt mondtam, hogy ez nem történhet meg, nagyon keményen dolgoztam, hogy elérjek oda, ahol most vagyok. De tudtam, hogy mindentől meg kell szabadulnom, ami hátráltat. A házasságomtól is. Ha nem vagyok boldog, oda az egész. A volt férjem nagyszerű ember, de már nem voltam bele szerelmes."A nagymértékű fogyás után plasztikai sebészhez is fordult, hogy mellimplantátumot ültessen be, mert legelőször onnan fogyott. A karján és a hasán megmaradt lógó bőrrel nem foglalkozik, nem zavarja, mert nagyon büszke arra, amit elért. Karlye jelenleg személyi edzőként dolgozik, hogy másokat is segíthessen céljuk elérésében. Ő maga is nagyon élvezi új alakját, és hogy immár nem jelent gondot számára az öltözködés."Szörnyű érzés volt tudni, hogy a legtöbb nő bemegy a boltba, és azt veszi meg, amit az ízlése és a hangulata diktál. Nekem meg mindig a nagy méreteket áruló üzleteket kellett felkeresnem, és azt megvenni, ami feljött rám. Szerencsére ez többé nem probléma."
Via Daily Mail, fotók: Karlye Thorlow / Facebook