Ebbe halt bele Várkonyi Andrea !Kiderült a szörnyű igazság!


Ebbe halt bele Várkonyi Andrea !Kiderült a szörnyű igazság!



Hosszan tartó betegség után távozott az élők sorából Várkonyi András, vagyis a Barátok közt Vili bácsijának lánya. Utolsó hónapjairól és küzdelméről kollégája vallott.


Több mint négy éve veszítette el imádott lányát Várkonyi András.Ebbe halt bele lánya Várkonyi Andrea !Kiderült a szörnyű igazság!


A népszerű sorozatsztár, Várkonyi András lánya, Várkonyi Andrea 38 évesen hunyt el hosszan tartó betegség után . Mint kiderült, a győri színésznő Harsányi Gábor darabjában játszott utoljára. A kétszeres Jászai Mari-díjas színész az Origónak mesélt kolléganőjéről.



Ebbe halt bele Várkonyi Andrea !Kiderült a szörnyű igazság!

„Andi az utolsó darabomban, a Nejem a neten-ben játszott utoljára, és sajnos láttuk a leépülését, miközben nagy szeretettel vettük körül,írja a ripost.hu


Én azt láttam, hogy küzdött a rettenetes betegség ellen, és a fiatal szervezete jól is bírta.Ebbe halt bele Várkonyi Andrea !Kiderült a szörnyű igazság!



Érezte is a szeretetünket, miközben mi megpróbáltuk vele nem éreztetni, hogy tudjuk, milyen szörnyűséges helyzetben van” – mondta el a portálnak a színész, aki Andrea édesapjával, Andrással is összefutott körülbelül egy héttel a tragédia előtt.


Láttam azt a végtelen szülői fájdalmat a szemében, elmondta, hogy sajnos minden pillanatban megtörténhet a legrosszabb.


“Én annyit kérdeztem, hogy hogyan tud így dolgozni, mire azt mondta, hogy csak dolgozni tud. A munka az egyetlen, ami valamilyen módon elviselhetőbbé teszi a fájdalmat. Én azt hiszem, hogy Andit örökre megőrizzük emlékünkben, és el kell tudnunk tőle búcsúzni, Isten nyugosztalja.”



Várkonyi András most először beszélt a Tények stábjának a lánya elvesztéséről:


 Nem hittük el, hogy létezik ilyen. Azt hiszem, az egészséges ember védekezőképessége abból indul ki, hogy ez velünk nem történhet meg. Nagyon színes egyéniség volt, szerették a kollégák is. Többen mondják, hogy a betegségében közrejátszott a belső frusztrációja is. Hogy nem játszott főszerepeket, hogy nem vették fel a főiskolára annak idején. Nem tartotta magát sikeresnek. Kívülről sikeresebbnek látszott, mint amilyennek ő érezte magát


– Amikor már morfiumot kell beszerezni, az ember bizony tisztában van vele… Sőt, úgy is van vele, hogy legyen már vége, ne szenvedjen annyit. Az borzalmas, amikor az ember lánya szenved, és nem tud segíteni rajta.-nyilatkozta Várkonyi András