Egyre rosszabb állapotban van Bereczki Zoltán, már beszélni sem tud!


Egyre rosszabb állapotban van Bereczki Zoltán, már beszélni sem tud!



Az énekes híres a munkabírásáról és az eltökéltségéről, ennek fényében nem nehéz elképzelni, hogy milyen zaklatott lelkiállapotban lehet a törölt bulik miatt. A 14 állomásos turnéból összesen kettőt sikerült megtartania...


Nagy tervekkel indult neki az év utolsó hónapjának Bereczki Zoltán, de sajnos csalódás lett a vége: egy komoly gégegyulladás keresztülhúzta minden számítását. 14 koncertet adott volna, köztük egy karácsonyi nagykoncertet a MOMKult-ban, de most már biztos, hogy ebből semmi sem lesz. 


"Kedves Közönségünk! Sajnálattal értesítjük Önöket, hogy Bereczki Zoltán 2022. december 20-ra meghirdetett koncertjét, a MOMKult-ban, betegség miatt 2023. április 21-én 19 órától tarjuk. A megvásárolt jegyek automatikusan érvényesek az új időpontra. Szíves megértésüket köszönjük!" - jelent meg a szomorú hír Bereczki hivatalos Instagram-oldalán kedden délelőtt. Ezzel bizonyossá vált, hogy sajnos oda a teljes decemberi turné, az énekesnek muszáj teljesen felépülnie. Úgy tudjuk, hogy Zoli nem hagyja cserben a rajongóit, minden elmaradt bulit bepótolnak, ahogy lehetőségük lesz rá. Ez a gesztus szinte természetes annak fényében, hogy az összes helyszínen teltház várta volna, vagyis az összes jegyet eladták már. Bereczki Zoli állapotáról a menedzsere, Ferenczi Orsolya nyilatkozott: 


Minden koncertet megtartunk, a közönséget a hivatalos oldalakon keresztül tájékoztatjuk. Zoli gégész orvosa mindent megtesz, hogy minél előtt meggyógyuljon. Jelenleg nem is beszélhet, némaságra ítélték egy időre. Folyamatos orvosi kezelés alatt van.