Emlékszel Király L. Norbira? Nem fogod megismerni, Te jó Isten, mit művelt ez az ember magával?


Emlékszel Király L. Norbira? Nem fogod megismerni, Te jó Isten, mit művelt ez az ember magával?Király L. Norbert nevét 2010-ben ismerhette meg a nagyérdemű, amikor feltűnt az X-Faktor tehetségkutató showműsor színpadán, amikor Joe Cocker-től előadta a nagy klasszikust, a You Can Leave Your Hat On című dalt.


Norbi végül az élőshowig menetelt mentorával, Keresztes Ildikóval és végül a harmadik helyen végzett. Az X-faktor által sokan megismerték a nevét és az ott elhangzott dalaiból megjelent egy platinalemez is.


Azóta eltelt 11 év és Norbi merőben megváltozott, a vékony, beesett arcú, kicsit furcsa, de nagyon szerethető fiúból egy erős, izmos, tetovált srác lett.


Úgy tűnik, hogy sok más X-Faktoros társával ellentétben őt nem szippantotta be az influencer élet, ugyanis az Instagramon 921 ember követi, ami ebben a szakmában kevésnek számít és nem is posztol túl gyakran.


A Friss24 YouTube videójában Norbi elmondta, hogy őt korábban nagyon zavarta, hogy vékony volt, így többek között ezért is tette le voksát az aktív edzés mellett.