Feleségét és két lányát is elvesztette egy frontális balesetben ez férfi..


Feleségét és két lányát is elvesztette egy frontális balesetben ez férfi..



Nincs fontosabb a családnál, különösen, ha szülő vagy. A legrosszabb dolog, ami szülőként történhet veled, az a gyermekednek okozott kár.


Ez az apa legrosszabb rémálmát éli át, a legtragikusabb módon veszítette el gyermekeit és feleségét is…


David Dorsey egész világa fenekestül felfordult, amikor megkapta a baleset hírét, amely mindent elvitt tőle, ami számított. „Nem tudom, mit fogok csinálni” – mondta David Dorsey . „Ők voltak a legjobb barátaim. Ők voltak a motivációm és a célom..” 


David 41 éves felesége, Renee Dorsey szerdán magával vitte 14 éves ikerlányukat a delaware-i Rehoboth Beachre. Az utazás hármuk számára hagyomány volt; valami olyasmi szokás volt, hogy megemlékezzenek Renee anyja halálának évfordulójáról.


„Általában a szállodában töltenek egy éjszakát” – magyarázta David, de ezúttal más volt. Azt mondta: „De Parker és June nem akart kihagyni az iskolát csütörtökön, ezért úgy döntöttek, hogy hazautaznak. És ekkor történt a baleset.”


November 30-án, csütörtökön este 23:30 körül Renee 2020-as Toyota Tacomájával az I-495 északi irányú sávjában vezette őt Delaware-ből. Ikerlányai, Parker és June is az autóban ültek.



A rendőrség tájékoztatása szerint ugyanakkor egy 48 éves marylandi férfi dél felé haladt az I-495 bal északi forgalmi sávjában, a 13-as út körzetében.


Folyamatosan rossz irányba vezetett, ami frontális ütközéshez vezetett Renee járművével. A baleset következtében Renee autójában mindhárom személy, valamint a rossz irányba közlekedő 48 éves sofőr azonnal életét vesztette .


David és Renee fiatal koruk óta együtt voltak, a Drexel Egyetemen ismerkedtek meg. David „szuper anyának” és „társadalmi pillangónak” jellemezte néhai feleségét. 


„Mindenki, akivel találkozott, azonnal megszerette őt, és mindenkivel gyorsan összebarátkozott” – osztotta meg.


Ami a lányait illeti , azt mondta, amíg ikrek voltak, nagyon eltérő érdeklődési körük és személyiségük volt. Elárulta, hogy Parker művészi és muzikális, míg June sportos, és imádta a jégkorongot.


„A kapcsolatuk olyan volt, amit még én sem értettem” – mondta David lányairól. – Megvolt a saját nyelvük.


Mindkét lány más-más középiskolába járt, June a Central High School-ba, míg Parker a Palumbo-i Akadémiára. Egy napon mindketten mérnöki pályát akartak folytatni, ugyanúgy, mint a szüleik.


Miközben David gyászolja ezt a nagy veszteséget, vigasztalást keres azoknak az emlékeknek, amelyeket az emberek néhai családjáról osztanak meg. „Örülök a tudat, hogy a lányaim olyan sok életet érintettek meg, és tudom, hogy Renee olyan sok embert érintett meg” – mondta. 


Hétfő este a Philadelphia Flyers kedvesen tisztelgett néhai felesége és lányai előtt a Colorado Avalanche elleni meccs előtt.


Ez tényleg olyan szívszorító történet. Részvétünk David Dorsey-nak, aki átéli életét ezen a hihetetlenül nehéz veszteségen!