Gúnyolták osztálytársai , és szörnyetegnek nevezték. Az érettségin a srácok összeverekedtek érte !


Gúnyolták osztálytársai , és szörnyetegnek nevezték. Az érettségin a srácok összeverekedtek érte !


Hatalmas áldozatot hozott egy fiatal lány, csak azért, hogy ne bántsák folyamatosan a társai, és végre egy élhető élete legyen, amelyben nem alázzák meg mindennap.
Egy olyan fájdalmas, és hosszadalmas műtét sorozatnak vetette alá magát, amelyet ép eszű ember nem vállalna be.



Apple Darling, egy olyan keszekusza fogsorral született, amit képtelenség lett volna fogszabályzóval helyrehozni, ezért az orvosok le is mondtak erről a lehetőségről. Mint elméleti műtét , jelen volt ez a beavatkozás, amelynek végül alá vetették a kislányt, de az orvosok előre szóltak, hogy ez egy nagyon fájdalmas, és elnyúló műtét sorozat lesz.. úgy vágjanak bele.



A lány hajthatatlan volt,  nem érdekelte a fájdalom, csak az lebegett a szeme előtt ,hogy végre nem fogják bántani a társai.

A hölgy végül az IMGuron tette közzé a történetét, ahol rengeteg inspiráló, és támogató üzenetet kapott. Az emberek teljesen mellé álltak, és drukkoltak a sikeréért.

A műtét azért volt nehéz, és komplikált, mivel Apple alsó állkapcsa négyzet alakú, míg a felső V alakú volt. Ezért az orvosoknak el kellet törnie mindkét állkapocs csontját, majd a megfelelő szögben titánium csavarokkal rögzíteni.



A műtétet követő 1 hónapban szájzára volt, és fel is volt dagadva az egész arca, arról nem beszélve, hogy csak folyékony tápanyagot tudott bevinni a szervezetébe.


Apple azt mondja, nem bánja, és mindennel együtt véve megérte, hisz az egész élete megváltozott tőle. Most már nem ő az a szörny a hetedik osztályból, hanem a gyönyörű mosolyú átlagos lány a felsőből.



Ezzel a mosollyal pedig elküldheti melegebb éghajlatra a trollokat.