Három gyermekével ment a halálba Andrea,akire kilakoltatás várt.Végső elkeseredésében a halált választotta.


Három gyermekével ment a halálba Andrea,akire kilakoltatás várt.Végső elkeseredésében a halált választotta.



Sajnos egy nagyon szomorú esetet mutatunk meg nektek,egy családanya aki végső elkeseredésében eldobta életét,családját gyermekeit maga után hagyva.


A fiatal nő nem látott kiutat,csak ezt a megmagyarázhatatlan döntést a deviza hitel terhe miatt.A begyegyezést az elhunyt nő barátnője tette közzé,hogy a nagyvilágnak felhívja a figyelmét!Íme a szomorú hír:


Közvetlen környezetemből egy asszony, feladta a küzdelmet a törvénytelen rendszer általi kizsigerezés miatt. Nevezzük Andreának. 3 gyermek édesanyja volt, a családjának élt, a nyomor ellenére mindig optimista volt. Férjét nevezzük Bélának, tökéletes párja volt, a családnak élt szintén.


Nem ittak, nem volt semmi szórakozás az életükben.


Volt, hogy karácsony előtti napon nem tudták mi lesz az” ünnepi” vacsora, ajándékokról már nem is álmodtak.


Egy nagy bűnük volt, 2007-ben, hogy végre sajátjuk legyen 8 millió forint kölcsönt vettek fel. Andrea 3 munkahelyen dolgozott, Béla szinte éjjel-nappal. Ennek ellenére a törlesztő részleteket nem / részben/ tudták fizetni.



Az adósság figyelj!!!!!!!! 29 millióra hízott!!!!


Vh., kilakoltatás várt rájuk, amit Andrea már nem tudott feldolgozni…ma reggelre permetlevet ivott. Azonnal meghalt. Üvölteni tudnék a fájdalomtól……egy angyal lett újra!