Kilakoltatás várt rá, inkább kiugrott. A kecskeméti férfi azonnal szörnyethalt


Kilakoltatás várt rá, inkább kiugrott. A kecskeméti férfi azonnal szörnyethaltLezuhant egy ember Kecskeméten egy panelház hatodik emeletéről szombaton.

Szombaton a reggeli órákban egy ember lezuhant egy panelház hatodik emeletéről Kecskeméten, a Március 15. utcában. /Azonnal életét vesztette \- írja a Baon\./

Hirdetés

hu. A lap információi szerint közigazgatási eljárás keretében vizsgálja az ügyet a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság, ami alapján valószínűsíthető, hogy idegenkezűség gyanúja nem merült fel.
Hirdetés

A szomszédok is megszólaltak az ügyben, és azt mondták, hogy egy jóravaló férfi lakott ott, de a svájci frank hitelét még forintosítva sem tudta fizetni, mivel nem volt annyi bevétele, mint amennyit a bank követelt tőle havonta. Annak idején felvett 4 millió forintot, az évek alattk közel 6-ot fizetett vissza, és még mindig tartozott 8-al a banknak. Mivel nem tudta fizetni, így kilakoltatás várt rá, amit ő nem tudott feldolgozni..

Hány ember fogja még a halált választani ebben a kilátástalan országban? Rendkívül elszomorító, és tehetetlen az ember..Senki nem segít, és csak bele rúgnak egyet abba, aki a földön van. - írja a lap