Megrázó részletek:Ebbe halt bele Várkonyi Andrea !Kiderült a szörnyű igazság


Megrázó részletek:Ebbe halt bele Várkonyi Andrea !Kiderült a szörnyű igazságA népszerű sorozatsztár, Várkonyi András lánya, Várkonyi Andrea 38 évesen hunyt el hosszan tartó betegség után . Mint kiderült, a győri színésznő Harsányi Gábor darabjában játszott utoljára. A kétszeres Jászai Mari-díjas színész az Origónak mesélt kolléganőjéről.


Ebbe halt bele Várkonyi Andrea !Kiderült a szörnyű igazság!

„Andi az utolsó darabomban, a Nejem a neten-ben játszott utoljára, és sajnos láttuk a leépülését, miközben nagy szeretettel vettük körül,írja a ripost.hu


Én azt láttam, hogy küzdött a rettenetes betegség ellen, és a fiatal szervezete jól is bírta.Ebbe halt bele Várkonyi Andrea !Kiderült a szörnyű igazság!


Érezte is a szeretetünket, miközben mi megpróbáltuk vele nem éreztetni, hogy tudjuk, milyen szörnyűséges helyzetben van” – mondta el a portálnak a színész, aki Andrea édesapjával, Andrással is összefutott körülbelül egy héttel a tragédia előtt.Láttam azt a végtelen szülői fájdalmat a szemében, elmondta, hogy sajnos minden pillanatban megtörténhet a legrosszabb.


“Én annyit kérdeztem, hogy hogyan tud így dolgozni, mire azt mondta, hogy csak dolgozni tud. A munka az egyetlen, ami valamilyen módon elviselhetőbbé teszi a fájdalmat. Én azt hiszem, hogy Andit örökre megőrizzük emlékünkben, és el kell tudnunk tőle búcsúzni, Isten nyugosztalja.”