Örömhír jött, Bangó Margit másodszor is legyőzte a rákot.Nyáron derült ki, hogy Bangó Margit betegsége ismét kiújult. A Kossuth-díjas művésznő másodszorra nézett szembe a rákkal. Az énekesnő korábban azt nyilatkozta, le fogja győzni a kórt. Három műtéten esett át, most minden eredménye hála Istennek negatív.


Nehéz éven van túl Bangó Margit, az énekesnő ennek ellenére a tőle megszokott szeretettel fogadta lapunkat. Az előadóművész elmondta, rövid idő alatt volt három műtétje, de a lényeg az, hogy végre jól van. 


Hála istennek, most már jól vagyok. Még nem tért vissza a régi erőm, de alakulok. Most voltam kontrollon, minden eredményem negatív, már második alkalommal. Három havonta járok ellenőrzésekre

– kezdte a Borsnak Bangó Margit. A művésznő mellett lánya ül. Bangó Marika csillogó tekintettel nézi édesanyját, hallgatja szavait. 


– Jövünk-megyünk, Marikával hamarosan egy televíziós műsorban fogunk szerepelni. Anya-lánya duett lesz. „A” kategóriás énekesek között fogunk fellépni, én akárhová már nem megyek szívesen. Letettem valamit az asztalra ezalatt a „csekély” 56-57 év alatt, nem kell már bizonyítanom – tette hozzá.


„Isten az orvosok orvosa”


A magyar nóták koronázatlan királynője precíz, pontos embernek tartja magát. Bangó Margit úgy fogalmazott, mindent szívből ad, és amit ad, azt kapja ő vissza a rajongóktól. Ez az ő titka, és a hit.


Azt üzenem annak, aki beteg, hogy legyen hite! Isten az orvosok orvosa. Hogyha azt mondja egy doktor vagy kettő, hogy nem tud meggyógyulni, az nem igaz. Az élő bizonyíték erre én vagyok. Másodszor győztem le a rákot, itt vagyok, teszem a dolgomat. Fellépek, járok vidékre is, ugyanolyan elánnal énekelek, mint mindig. Ebből nem tudok engedni 

– jelentette ki magabiztosan.