Sajnáltatja magát a börtönre ítélt Lagzi Lajcsi


Sajnáltatja magát a börtönre ítélt Lagzi Lajcsi



Ahogy korábban megírtuk, letöltendő börtönbüntetésre ítélte a másodfokú bíróság Lagzi Lajcsit, akit víz-, gáz- és áramlopás tettében végül bűnösnek találtak. A zenész az ítélet óta összevissza beszél, hol nagyképűen állítja, hogy nem megy börtönbe, hol magát sajáltatja azért, mert elítélték és nincs visszaút. 

 

A másodfokú bíróság ítélete alapján 3 és fél év börtön vár Lagzi Lajcsira, aki úgy tesz, mintha nagyon meglepődött volna az ügy végeredményén. Szerinte ártatlan és nem volt ellene elegendő bizonyíték és még mindig azon ügyködik az ügyvédjével, hogyan úszhatná meg a börtönt. 


Lagzi Lajcsi most a Tényeknek nyilatkozott azért, hogy sajnáltassa magát a nyilvánosság előtt és újra a középpontba kerüljön. Most arról beszélt a TV2 riporterének, hogy csak gyerekei állnak mellette és ők tartják benne a lelket, mivel a hosszú évek alatt magára hagyták barátai és nagyon sokan elfordultak tőle. De nemcsak a baráti kapcsolataira volt hatással az ítélet, hanem karrierjére is, ugyanis tudja, sokan nem látják szívesen és sok fellépését lemondta, illetve lemondatták vele.