Schobert Norbika lett a Farm VIP győztese.. Egyesek szerint nem érdemelte meg


Schobert Norbika lett a Farm VIP győztese.. Egyesek szerint nem érdemelte megSzerda este zajlott a TV2-n a Farm VIP döntője, amelynek két finalistája Schobert Norbika és Smaltig Dalma lettek, miután Dudás Miki tegnap feladta a játékot. A két döntős versenyző egy kemény küzdelemben mérte össze tudását.


Kemény napra ébredtek a Farm VIP döntősei, Smaltig Dalmának és Schobert Norbikának első körben egy zsákot kellett kiszabadítania, majd egy kulcsot kellett megtalálnia egy bozótosban. Eddig a pillanatig nagy előnnyel vezetett Schobert Norbika, ám a mosogatási párbaj kifogott Rubint Réka fián, így a luxusfeleség előnyben távozhatott, és a puzzle-t is elsőként sikerült kiraknia.A következő játékot is Dalma fejezte be hamarabb, így Norbikát hátra hagyva szaladt is a traktorhoz. A traktorral is könnyedén végigment a pályán, már a labirintusnál volt, miközben Norbika még mindig a tojásokkal bajlódott.Végül Schobert Norbika rekordgyorsan behozta a lemaradását és beérte Dalmát a labirintusnál, és végül mind a három tárgyat, amivel tovább léphetett a pályán. Miközben Norbika javában tekerte a kapunál lévő fogaskereket, amikor Dalma beérte, ám a fáradtság és az idegei feladták, sírva kelt ki magából.


Norbika minden erejét bevetve szaladt fel a tanyára, szülei sírva ugrottak a nyakába. ifj. Schóbert Norbert lett a Farm VIP győztese.