Súlyos baleset érte Sebestyén Balázst, és a méregdrága luxus autóját


Súlyos baleset érte Sebestyén Balázst, és a méregdrága luxus autóját



Nincs szerencséje Sebestyén Balázsnak, a rádiós elárulta, nemrég csúnyán megsérült az autója. Nem ez az első eset, hogy pórul jár a kocsijával.

Autós malőrjéről számolt be Sebestyén Balázs a Balázsék című rádióműsorban. A médiaszemélyiség gyakran szembesül ilyen-olyan módon megsérült járgányával.


– Elmondom, hogy jártam tegnap – kezdett bele a műsorban Balázs. – Ültem valakivel egy megbeszélésen egy kávézóban. Odajön hozzám egy úriember és azt mondja: látom Balázs, hogy nem állsz igazán jó helyen, én elmegyek, és parkolj át a helyemre – idézte fel a műsorvezető, majd feltette a költői kérdést: – Mondd azt az univerzumnak, ez egy jel, ez egy intés, ez egy segítség... vagy legyintsek? Nem álltam egyébként tilosban, de kicsit kilógott az útra a hátulja.


Balázs elmondta, válaszolhatta volna azt is, hogy köszi, de fél óra múlva úgyis megy tovább – de nem így döntött:


– Mondom, ez egy jel, arrébb kell állnom. Oké, kimegyek a kocsihoz, a srác kiáll, int, megköszönöm. 


Elkezdek feltolatni egy padkára, ami még csak nem is magas, semmilyen kihívás nincs. Erre hallok egy kkkkrrr hangot. Gondoltam, ez az autószerződés se lesz meghosszabbítva… 

De a tolatóradar nem jelzett semmit, tolattam tovább, megint a hang… Az első műanyag spoiler, hogy is mondjam, lecsuklott – ismerte el Balázs, aki elmesélte: végül a telefonja töltőkábelével kötötte oda a hűtőrácshoz a leszakadt alkatrészt. Bár ő rendkívül férfias tettnek tartotta ezt, műsorvezetőtársa, Rákóczi Feri inkább csak gúnyolódott rajta.