Súlyos beteg Bereczki Zoltán.. aggódnak érte a rajongói


Súlyos beteg Bereczki Zoltán.. aggódnak érte a rajongóiA színész-rendező-énekes sorra mondja le a koncertjeit. A karácsonyi turnéja kellős közepén jött a baj.

Az énekes számára a legrosszabbkor jött egy komoly gégegyulladás, szúrta ki a Bors. Zolinak a napokban indult a szokásos karácsonyi országos turnéja. Sajnos egyre több koncertet kénytelen az ünnepek utánra áttenni. 


Bereczki Zoli az Instagram oldalán elérhető adatok szerint december 13-án Érsekújváron, 14-én Szolnokon, 15-én Győrben, 16-án Dunaszerdahyelen,17-én Vanyarcon december 20-án pedig az önálló műsorával a MomKult-ban koncertezne, de a cikkünk születésének pillanatában még nem tudni, hogy sikerül-e neki? 


„Az a rossz hír, hogy amint azt az előbb is említettem, gégegyulladással küzdök. Az a helyzet, hogy a beszédhangomon meg tudok szólalni, megyek felfele, akkor elmegy. (…) Nagyon régen nem volt ilyen jó karácsonyi évad, hogy ennyi minden összejön, ennyi lehetőség, ennyi helyre el tudok menni. Nagyon szeretném ezt teljesíteni.”
 – mondta Bereczki hétfőn a TV2 Mokka című műsorában.