Szélsebesen terjed a Bagossy Brothers legújabb gyönyörű szép karácsonyi dala


Szélsebesen terjed a Bagossy Brothers legújabb gyönyörű szép karácsonyi dala


“Égnek a fények” címmel jelent meg a gyergyói Bagossy Brother Company karácsonyi dala, ami pillanatok alatt belopta magát az emberek szívébe.



Az erdélyi zenekar új dalát két nap alatt több mint 145 ezren nézték meg, a dalra forgatott videóklip számos lájkot és pozitív hozzászólást kapott.


“Csodás hangulatot tudtok teremteni bárhol és bármikor ha felcsendül a dalotok de semmihez nem fogható kisugárzásotok van mikor itthon énekeltek .Ti szó szerint sejtszinten vagytok Erdélyiek. Olyan jó ezt látni.Nagyon , nagyon köszönjük ezt a dalt is! Megtölti az ember lelkét valami megfoghatatlan melegséggel és biztonsággal” – tette hozzá egy másik.


“A mai világban nem sok ember tud értéket tovább adni, ti viszont igen! Csodák hordozói, Székelyföld szülöttei büszkék vagyunk rátok bárhol a világon!” – írta a srácok közösségi oldalán egy rajongó.


“Csoda dal! Nagyon sokszor meghallgatom egymás után. Annyira jó érzéssel tölt el és boldogság árad belőle,ilyenkor azt érzem, hogy mindenem meg van az életben,kivéve Apukám, aki karácsonykor halt meg és ez a dal a gyerekkoromat idézi fel Vele” – tette hozzá egy másik.