Tudtad-e? Nem is kell a 100-as, ahhoz hogy kitolhasd a bevásárlókocsit..


Tudtad-e? Nem is kell a 100-as, ahhoz hogy kitolhasd a bevásárlókocsit..



Oké, tisztában vagyunk azzal, hogy rengeteg olyan műanyag és fém kulcstartó létezik a piacon, melynek „érméje” pontosan beletalál a bevásárlókocsi zárjába – tehát valóban nem szükséges a 100 forintost bebiztosítsuk, ha vásárolni megyünk.


De mi van, ha akárcsak a pénzérme, ez is otthon marad? Hiszen ez is egy olyan „plusz-eszköz”, mely sosincs kéznél, mikor szükség lenne rá. Létezik azonban egy tárgy, ami mindig a zsebünkben lapul, és bármelyik bevásárlókocsi zárját kinyitja…


A titkot a szupermarketek hőse, egy bizonyos @tasha3212 fedte fel, a TikTokon. A videója futótűzként terjedt, és ha alább görgetsz, neked is ugyanaz lesz a reakciód, mint emberek millióinak: hogyhogy nekem ez még sosem jutott az eszembe?


Az angol nő 1 fontos hiányában volt, amikor a bevásárlóközponthoz ért. De volt nála pár másik apró, mely megmentette őt a cipekedéstől: két 20 pennyst helyezett egymásra, és betolta azokat a bevásárlókocsi zárjába. Meglepetés! Kattant a zár, és felszabadult a kocsi.


Az örökérvényű megoldásra az egyik kommentelő világított rá, Tasha videója alatt. Íme: „Ha a tárcádban nincs érme, használhatsz egy kerek végű ajtókulcsot”. Ezt egy másik felhasználó is megerősítette: nem minden üzletláncnál válik be a dupla-érme trükk, ezért „végül a lakáskulcsomat használtam.”


Te próbáltál már lakáskulccsal bevásárlókocsi-zárat kinyitni?