250 volt Berki vérnyomása..nem a drogba halt bele, kiderült az igazság


250 volt Berki vérnyomása..nem a drogba halt bele, kiderült az igazság



Az izomceleb 250-es vérnyomástól szenvedett. Rejtélyes halálának oka nem titok többé.

 

Öt hónapja találgatja az ország, vajon mi végzett 2021. májusában Berki Krisztiánnal. A felröppent hírek szerint drog okozta a halálát, azonban hivatalosan sem a rendőrség, se az izomceleb felesége nem erősítette ezt meg. Mazsi azonban most lerántotta a leplet a rejtélyről – írta apromotions.hu.


„Utólag kiderült, hogy Krisztiánnak volt egy rossz véreredménye, amit még nekem sem mondott el. Kifelé erős látszatot keltett, de belül sebezhető volt” – mesélte Mazsi a Palikék világában című podcast beszélgetésben.


Hogy pontosan mi volt ez a betegség, arra Berki Krisztián édesanyja szavaiból lehet következtetni.


„Sosem hittem el, hogy az én fiam drogozott, de mégcsak nem is ivott. Sajnos a tragédia okával kapcsolatban  Mazsitól ezidáig hiába próbáltam megtudni bármit, nem mondta el. Bár Krisztián boncolási jegyzőkönyvet is el akartam olvasni, de azt se adta ide, pedig mégiscsak az én fiamról van szó” – kesergett az AcNews-nak Berki Krisztián édesanyja, Júlia asszony.


"Annyit tudtam, hogy Krisztián vérnyomása nagyon magas. Bár nem cigizett, nem kávézott, mégis előfordult, hogy 250 volt a vérnyomása. Szedett rá gyógyszert, de a félresikerült házassága, a balul sikerült politikai karrierje miatt is sokat őrlődött. Nem használt az sem, hogy a büntetőfékezése miatt elvették a jogsiját, hogy felfüggesztett börtönre ítélték. Az én édesanyámnak is a végén már 240, de az édesapámnak is 200 fölött volt a vérnyomása" - tette hozzá Júlia.