A Heim Pálban dolgozom orvosként, ma közöltem egy gyerekkel, hogy meggyógyítottam a leukémiából.. Amit erre mondott.. elsírtam magam


A Heim Pálban dolgozom orvosként, ma közöltem egy gyerekkel, hogy meggyógyítottam a leukémiából.. Amit erre mondott.. elsírtam magam A Heim Pálban dolgozom orvosként - A mai napon, amikor közöltem a kisfiúval, hogy kigyógyítottam a leukémiából és hazamehet, Ezeket a szívszorító szavakat mondta nekem: 


Sziasztok! Ezt muszáj veletek megosszam! Orvosként dolgozom a Heim Pál Gyermekkórházban! Volt egy 10 éves kis betegem, akit 2 éven keresztül kezeltem leukémiával, de hál isten sikerült kigyógyítanom belőle. 


Amikor ma közöltem vele, hogy ez volt az intézetben az utolsó napja, minden rendben van és estére már a saját ágyában aludhat, heves pityergésbe kezdett: 


Ennyi volt a válasza: "Doktor néni, nem azért sírok, mert végre mehetek haza, hanem mert magával nem találkozom többé." Mondanom se kell, én is pityeregni kezdtem azonnal! Talán ez volt az a mondat, ami egy jó ideig arra késztet majd, hogy igen is nem szabad feladnom semmit. 


Diósi- Kovács Rózsa


Köszönöm, hogy elolvastad rövid kis történetem!